maanantai 26. heinäkuuta 2010

Sunnuntai - yllätyksiä täynnä :)

Sunnuntai alkoi räväkästi! Aamuyöllä kello 3 heräsimme ihan mahdottomaan sateeseen ja ukkosen jyrinään. Yritin ottaa kuvaa, mutta en onnistunut hyvää kuvaa saamaan. Sen verran kova jytinä oli päällä, että rohkeuteni ei riittänyt menemään parvekkeelle "pyydystämään" salamoita. Tämä oli paras kuva, taivaankansi valkoisenaan... kun otin ilmastointilaitteen putken ikkunan raosta, että ikkunan saa kiinni, niin sillä välillä (noin 15 sek.) ainakin 20 salamanväläystä näin! Ukkonen oli raju, mutta onneksi kesti vain tunnin ;) Hieman klo 4:n jälkeen pääsimme uudelleen nukkumaan - ja Joona päätti herättää kello 5! Siinä vaiheessa meinasi huumorintaju loppua jopa allekirjoittaneelta kesken :)




Kun Joona oli saanut "aamunaminsa" purutikun, rauhoittui vielä nukkumaan yli tunniksi. Kun hieman ennen seitsemää heräsimme, niin pihalla oli "pari citykania" ;) Olivat siinä pitkän aikaa... sai ihan rauhassa kuvata. Välillä olivat melkein alaoven edessä... välillä ihan metsänreunassa.









Aamulenkille lähtiessä sää oli vielä todella kolea. Lämpöä taisi olla juuri ja juuri + 15 astetta. Pilvet oli matalalla ja vettäkin tihrusti.



Täytyy myöntää, että kyllä säätiedotus pitää, minkä lupaa!!! Tätä kirjoittaessakin lämpötila on yli + 25 astetta, joten kovin pitkäksi ajaksi ukkonen ei lämpötilaa laskenut. Pahimman myräkän aikana katsoin, että ulkona oli VAIN + 13,8 astetta!
Jutut kuitenkin jatkuu, joten kannattaa "tihrustella" :)

2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Hyvää maanantaiaamua!
Iskä

tuksu kirjoitti...

Sama Ukkonen se herätteli täälläkin. Vaan illalla oli jo reilusti lämmin...mukavaa viikkoa :)
äiti-aa-noppi