torstai 1. heinäkuuta 2010

Helteinen keskiviikko :)

Tänään käytiin Lohjalla hakemassa mokkula koneeseen, ettei päivitykset jää jälkeen saaristossakaan. Päivä oli todella helteinen ja jo aamusella oli väkeä menossa uimaan.
Kun tulimme takaisin, niin poikkesimme "Unkan Baarissa". Nimi tulee siitä, että joskus vuonna nakki ja muusi samainen huoltoasema on ollut Union, ja niitä ei ole enään missään. Nykyään asema on Neste, mutta sieltä saa myös ruokaa ja olutta / siideriä. Ossi otti yhden kaakaon ja minä pienen oluen. Menimme terassille nauttimaan juomiamme, mutta kuinkas ollakaan... viereisessä pöydässä oli todella hauska pieni (1,5-vuotias) koiruus (videot tulee myöhemmin!)

Toisella suunnalla viereisessä pöydässä olivat nämä kaksi nuorta neitoa vanhempineen. Hiukan vanhempi neidoista vihreässä paidassaan esitti isälleen ERITTÄIN hyvän kysymyksen! "Isi, miksi sä poltat tupakkaa?" Siinä vaiheessa oli pakko puuttua keskusteluun ja kehua ERITTÄIN fiksua tytärtä fiksusta kysymyksestä! (Tässä vaiheessa tyttären isä meni täysin sanattomaksi... hetkisen kuluttua sai suunsa auki ja totesi vain: "Niin... Mitä tuohon pitäisi vastata?"


Huomenna tähän aikaan olemme jo Paraisilla... toivottavasti päivityksiäkin on tullut eetteriin. Aamusella laitan nuo koiruusvideot eetteriin, kunhan ensin ehtivät latautua. (lataan "juutuupiin" ja laitan linkin tänne...)
Jutut siis jatkuu, joten kurkistele tutkalle :)

3 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Seuraan "silmä kovana" matkaanne!
Iskä

tuksu kirjoitti...

Täällä toinen tarkkaaja :)
Mukavaa lomasta :)
tuksu-äiti

tuksu kirjoitti...

Ei nöy koira juutuuppi...
?
äite