keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Aamu-uinnilla :)

Aamukierroksella ollessa lenkkipolun varrella huomattiin todella kaunis kukka. Mitään hortonomeja ei olla, joten emme löytäneet kukalle nimeä...Todella kaunis kukka kuitenkin on!

Aamukierroksen jälkeen suuntasimme Äimäjärven rantaan "aamu"uinnille ;) Urheilukentän laidalla kasvaa todella kauniita hopeakuusia.Rannalla ollessamme kävi myös yksi isi pienen tyttärensä kanssa uimassa. Kun oli lähdön aika, niin isi kysyi tyttäreltään, että onhan kaikki varmasti mukana, ettei mitään unohtunut. Tyttö vastasi: "Mitään ei jäänyt, vain uimapuku on päällä." ;) Täytyy myöntää, että oli hiukan vaikeata pitää nauruhermot kurissa :)Äimäjärvi on pieni, kaunis järvi... seuraavat kuvat eivät paljon selityksiä kaipaile!

Kun oltiin lähdössä kotia kohti, niin rannalle saapui perhe. Hetken keskusteltuamme selvisi, että perhe asuu ihan naapurissa :) Lapsilla oli todella hauskaa!!!
Kotimatkalla "törmäsimme" toiseen koiranomistajaperheeseen. Isi oli tyttärensä kanssa käyttämässä koiria lenkillä ja samalla hakemassa jätskit kesäpäivän iloksi. Koiria oli yhteensä 3, pari hieman isompaa sekä tämä yksi noin 8-viikkoinen pentu ;) todella hellyttävä tapaus! Pentu oli todella veikeän näköinen, täysin siniset silmät teki todella suuren vaikutuksen. Perheen tytär sekä pentu loistaa kilpaa auringon kanssa!

Täällä jutut jatkuu, joten kannattaa kurkistella... ;)

2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Kivoja kuveja!
Kaunis jätski tolla tytöllä kädessä!
Terveisin Iskä

tuksu kirjoitti...

ELÄMÄNLANKA, eli KARHUNKÖYNNÖS on tuo ihastuttava kukka :)
Jotkut vihaavat sitä, pitävät lupiinin kaltaisena pahana kukkana. Vaan minusta tuo on ihana :)
valkoinen/vaaleanpunainen ihanuus :)