perjantai 2. heinäkuuta 2010

Ensimmäinen matkapäivä - Paraisille...

Aamulla, ennen kuin mentiin hakemaan asuntoautoa vuokraamosta, käytiin ostamassa kahvinkeittovälineet Lohjan Prismasta. Parkkipaikalla oli todella hauska rekisterikilpi aika "tuoreessa" mersussa.
Vuokraamon edustajan kanssa olimme sopineet, että haemme auton klo 12. Olimme hieman etuajassa paikalla ja auton varusteiden opastus sekä paperityöt sujui nopeasti. Joten ei muuta kuin autoa pakkaamaan... pakkkaushommat tässä kuvassa kesken...
...kuten näkyy. Auto on vuosimallia 2008, Ford Transitin alustalle tehty Hymer Carado A-366. Tavaroille todella hyvin tilaa. Pituutta on hitusen vajaa 7 metriä, korkeutta 3 metriä, eli voisi melkein sanoa liikkuvansa kerrostalolla. Isosta koosta huolimatta auto on todella hyvä ajettava.
Näkymä ohjaamoon...Ohjaamosta asuintiloihin. Tuolla kohdalla, josta otin kuvan on alas laskettava makuualkovi.Auton perältä löytyy kerrossänky

...WC
...yhdistettynä suihkuun. Auto on siten varustettu boilerilla, ettei tarvitse kylmässä suihkussa käydä.

Pakkaustyöt tehty ja matkaan lähdettiin.

Ensimmäinen pysähdyspaikka oli Aira Samulinin Hyrsylän mutka Nummi-Pusulassa.
Nummi-Pusulassa pysähdimme Kasvihuoneilmiöön. Vieressä oli parkissa kyseinen auto. Aikas hauska rekisteri siinäkin. SFC - sama lyhenne on Suomen karavaanariliitolla ;)Paraisille saavuttua käytiin ihan ensimmäiseksi katsomassa harvinaista Lillhomenin läppäsiltaa. Veneilijät voi köydestä vetäisemällä nostaa sillan ylös, että pääsevät kulkemaan.

Pienen kaupunkikierroksen jälkeen leiriytyminen. Camping Solliden, noin kilometri Paraisten keskustasta. Pieni ja rauhallinen leirintäalue.


Hyppytornilla oli tyttöporukka. Pitkään miettivät, kuka hyppää ensin...

...kunnes ensimmäinen rohkea löytyi.
Toinen tyttö oli niin nopea, etten ehtinyt siitä kuvaa saada, mutta viimeinenkin tytöistä löysi tiensä tornista alas.


Pieni, viihtyisä leirintäalue vetää puoleensa lapsiperheitä, joita on todella paljon. Illalla saunan jälkeen, kun mentiin paistamaan makkarat, oli todella hiljaista, vain linnunlaulu kuului. Muutama perheen pää puolisoineen oli nauttimassa lämpimästä kesäillasta ja ihmettelivät myös sitä, kuinka rauhallinen alue on.
Ilta oli valoisa. Kuva on otettu noin klo 23 illalla. Meri rasvatyyni.


Tänään matka jatkuu reittiä Korppoo - Nauvo - Houtskari.
Kannattaa siis kurkistella :)

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Kiitos kivasta kertomuksesta matkan alusta :)
lisää odotellaan :)
äiti