maanantai 29. kesäkuuta 2009

Veneretki Kaljaasiin

Lämmintä riittää... ainakin Karjalohjalla. Lähdimme eilen Ossin kanssa käymään Kaljaasilla veneretkellä. Myöhemmin selviää, mikä paikka oikein tuo on, mutta se sijaitsee kuitenkin Lohjan puolella, veneellä menee tuonne reilut puoli tuntia suuntaansa. Auton lämpömittari näytti helteisiä lukemia, kun lähdettiin liikenteeseen.Tässä ollaan juuri saapumassa Kaljaasille. Ihana paikka, laiturien päällä kelluva kahvila-ravintola. Lähin paikka, jos ajattelee "maateitse" on Virkkala. Noin 10 km Lohjalta kohti Karjalohjaa.
Olimme juuri saapuneet laituriin. Ossi ottamassa liivejä pois päältä, minä jo laiturilla paparazzina kuvia nappaamassa :)


Nyt meni kuvat hieman väärään järjestykseen, anteeksi siitä. Tämä kuva on matkalta kun oltiin tulossa Kaljaasille. Kippari on yhtä hymyä =)Ollaan Kaljaasilla. Saimme "otatettua" meistä kuvan, jossa olemme kumpikin. Myöhemmistä kuvista selviää kuvien ottajatkin. Heillä meinasi tulla riitaa, kuka saa kuvan oikein ottaa :) Joten ei ollut ainakaan innokkaista kuvan ottajista puutetta.
Tässä oli ensimmäinen, ja ehkä kaikista innokkain kuvan ottaja. Suostui kuitenkin isosiskonsa pyynnöstä siihen, että vanhempi ja kokeneempi saa ottaa kuvan. Olivat kyllä todella ruskeita nuoria, jokainen. Taatusti hyödyntäneet nämä aurinkoiset päivät vähintään 100 %.
Tässä kuvassa koko poppoo. Kuvan oikeassa laidassa oleva nuori on ottanut noi meistä otetut yhteiskuvat.


Takaisin tullessa, jo ollessamme Karjalohjalla laiturissa veneestä poistuessa astuin hieman "vikaan". Mitään hätää ei ollut missään vaiheessa, pelastusliivit olivat vielä siinä vaiheessa päällä. Ensimmäiseksi säikähdin, että hittolainen, KAMERA!!! Kunnes muistin, että sehän sietää vettä 3m asti, joten ei hätää. Otin kameran housujen taskusta ja annoin Ossille: "Otahan kuva, kun kastelen talviturkkini." Ennen kuvan ottoa otin pelastusliivit pois päältä, etteivät kastu ihan läpimäräksi. Uin tovosen aikaa, ennenkuin maltoin "kömpiä" kuivalle maalle takaisin.
Oli todella mukava reissu. Päivityksiä on tulossa mm. Tallinnan reissusta, jonka teimme Ossin kanssa lauantaina, sekä tämän päivän veneilyreissusta, joten "kuikuile" tutkalle...
2 kommenttia:

janne oksa kirjoitti...

Hyvii kuvii...terkut !!!

tuksu kirjoitti...

Onneksi et Tallinassa astunut ulos laiturilta...
Kivoja kuvia.
Kiitos!
äite