lauantai 20. kesäkuuta 2009

Juhannusaaton tunnelmia

Juhannusaaton kuulumisia Sääksmäeltä. Äiti-tuksu-mummi kävi Tuomaksen kanssa hakemassa meidät Juhannuksen viettoon, olivat vielä matkan varrella käyneet kaupassa ja ostaneet mansikoita, nam :) Tuomas perkasi mansikat välittömästi Wanhaan mummulaan tultuamme ja bongasi sieltä aivan ihanan mansikan, joka Marjun mukaan oli myös aivan ihanan makunen ;)


Niin pitkään, kuin muistan, niin Juhannukseen on kuulunut oikein kunnon ruokaisa makaronisalaatti. Teimme sen yhdessä, Äiti, Marju ja minä. Tässä salaatti juuri tehtynä, menossa jääkaappiin maustumaan.


Tuomas, alias Tuppi on kova sana, ainakin Vilpulle - syötävän suloiselle pienelle pojalle, Tuomaksella on kokemusta isoveikkana olemisesta ja sen näkee =) Tämä kuva on otettu juuri sen jälkeen, kun tulimme Juhannuksen viettoon.


Ensin alkuun Vilppua meinaa hiukan ujostuttaa... kuka tuo outo setä oikein on?


Isin, äitin ja mummin kanssa vaihdetaan kuulumisia, kun ei olla nähty pitkään aikaan.




Pikkuhiljaa, Vaajin sylissä, on mukava tehdä tuttavuutta tuon sedän kanssa, jota ei kovin useasti näe.





Tuomaksella on aivan ihana paita. Teksti kertoo kaiken...






Illan kuluessa kävimme myös Vesku-ystämme haudalla. Aivan ihanasti kukat kukkii ja paikka on todella kaunis.







Haudalla käynnin jälkeen aloimme äidin kanssa valmistella illan ruokaa, tässä grillaushommat vasta aluillaan.








Alkuillasta, isin ja äidin tultua ja isin tuotua kitaran, Vilppu totesi "Vilppu soittaa!" . Vilppu soittelikin pitkän aikaa ja lauloi ihanasti mukana.







Illan mentyä hieman pidemmälle, Jukka ja Virpi perheineen tuli myös Juhannuksen viettoon, ja kuten kuvasta näkyy, kaikilla on todella mukavaa, myös lapsilla =)













Jossain vaiheessa iltaa Iida, isi ja äiti pelasi jotain peliä tuvan lattialla, hymyssä suin =)







Veikko- ystävämme kävi myös Juhannusillan pimetessä poikkeamassa, ennenkuin suuntasi Hattulaan mökilleen. Matilla ja Veikolla jokin yhteinen skibale menossa äkkiväärällä sovituksella, tottahan toki.











Kiitos isäntäväelle erittäin mukavasta Juhannuksesta! Harvoin tulee naurettua niinmakeasti, kuin ainakin tänä Juhannuksena =)

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

:) kiitos vaan kiittämästä! Hauskuutta taisi riittää ihan jokaiselle.
äite, aa-noppi