torstai 18. kesäkuuta 2009

Keskiviikon juttuja ja tunnelmia torstai-aamulta...

Eilen - keskiviikkona, tai kuten Iskelmä-radiossa sanotaan - rilluntaina- saimme iloksemme "vieraita" pohjanmaalta, Raahesta. Marjun vanhemmat, eli anoppini ja appeni kävivät ohikulkumatkalla poikkeamassa päiväkahveella. Viimeksi nähtiin viimekesänä, joten juttua on paljon.


Sinikalla oli tullessaan monta kassillista tuliaisia, joten muotinäytös on paikallaan. Ensimmäisenä esittelyvuorossa kesäasu...


...seuraavaksi vuorossa syksyn ja "etelän" leutoihin talviin, pikkupakkasille sopiva takki. Marju on yhtä hymyä, kuten aina =)

Tämä kuva on tältä aamulta, kello oli melko tarkkaan 5.30. Joona sai meidät herätettyä ja sängystä ylös, niin sen jälkeen oli mukava mennä itse jatkaan uniaan omalle paikalle, vällyjen alle ;) Aikaslailla vekkuli tuo meidän nelijalkainen karva"otus"Viimeinen kuva, tähän hätään, on aamu"naisista". Kävin kaupassa hakemassa vielä pientä täydennystä ruokakaappiin, ja Joona sillä välin kävi Marjun kanssa "tyttöjen tuoksuja" haistelemassa. Tässä sitä jälleennäkemisen riemua, vaikken ollut poissa kuvioista kuin ehkä noin 5 min. Kauhealla kiiruulla Joona juoksee kohti, juuri ja juuri ehdin kuvan ottaa, ennenkuin Joona juoksi suoraan päin jalkojani :)

Kuvia on tulossa lisää, sillä Raahelaisten mukana tuli Marjulle tuliaisia myös Oulussa asuvalta siskota, Erjalta. Kaikennäköisiä hienoja juttuja, joista siis kuvia tulossa, kunhan ehritään täällä hämeessä kuvat ottaa.
Joten jutut jatkuu, käy kurkkimassa, kunhan hoksit...


Ei kommentteja: