maanantai 27. syyskuuta 2010

Kaupunkireissu torstaina ja viikonlopun viettoa

Tämän kerran kertomus alkaa viimeviikon torstaista. Saimme Kelalta kirjeen, koskien asumistukea. Kirje vaati välitöntä 'toimintaa', joten pyysimme autollista naapuriamme 'heittämään' meidät Iittalan rampille , liittymään 28 kolmostiellä. Naapuri sanoi heti, että tottahan toki naapuriapu sopii. Tuolta kaupunkireissulta ei muita kuvia ole, kuin tämä lähestyvät auton kuva, jolla jatkoimme matkaa keskustaan Iittalan kaupunginosasta.
Illalla lenkillä ollessamme Marju huomasi puun lehdessä jonkun ihmeellisen kasvuston, mikähän lie -tauti iskenyt siihen puuhun?Lauantaina vanhempani Sääksmäeltä yllättivät iloisesti vierailullaan :) KIITOS!!!
Ensin alkuun seurusteltiin, ja sitten syötiin. Kermaperunoita kalan kera ;P'Tuliaiseksi' saimme pari ämpärillistä "maahan asti ehtineitä" omppuja, jotka ovat mitä parhaimpia soseomppuja....Kun 'ajatus' oli saatu liikkeelle, niin ensimmäinen satsi oli jo kiehumassa....

...kaikkiaan hilloa tuli 3 x 5 litran kattilallista! SUURKIITOS SÄÄKSMÄELLE!!!
Ensimmäistä 'satsia' piti myös maistaa, kunhan oli ensin ollut yön yli jääkaapissa ja hyytynyt kunnolla. Täytyy myöntää, että omenalle maistuu :) (Jossakin olisi taatusti vikaa, jos näin ei olisi =) )
*****
Jutut jatkuu, joten kannattaa kurkistella tutkalle :)

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

No höh! kirjoitin yhden kommentin, vaan avaruusolio nappasi sen, uusi yritys:
Herkullisen näköistä ja todella monikäyttöistä tuo sose :)
KIITOS maukkaasta lounaasta ja kivasta juttutuokiosta!
Oli mukavaa käydä siellä rauhassa, ajan kanssa :) kerrankin :)
Palataan tutkalle :)
'äiti-aa-noppi

tuksu kirjoitti...

Joo, tipahti näköjään pois sekin, kun arvelin, että vaahteranlehdissä oleva tauti on joku sienitauti. Ei vaarallinen, mutta rumistaa lehdet. Meidänkin vaahteroissa sitä on...harmi, sillä se estää ruskan värit siinä vaahterassa!?!
äite jatkoi...