keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Tänään suuntana Geta - pohjoissaaristo...

Tänään suuntasimme Getaan. Geta on aivan pääsaaren pohjoisosassa oleva kylä. Näkemistä riitti. Vaikuttavin näky varmasti kaikista oli kallion päällä oleva kongressihotelli, jossa kyllä oli väkeä todella paljon. Hotelli todella tasokas, mm. oma helikopterikenttä löytyy. Voi vain soittaa, että milloin ollaan tulossa, ja kertoa, mitä haluaa jääkaappiin, niin tullessa on jääkaappi täytetty toiveiden mukaan ja loma voi alkaa  :)

Huoneet oli ns. parimökeissä ja vastaanotto oli kokonaan eri rakennuksessa. Näköalat todella hienot. Päätien varresta hotellille oli matkaa noin 7km päällystettyä, joskin kapeahkoa tietä, vain viimeinen kilometri oli hiekkatietä. 

Muutoinkin täällä on tullut moneen kertaan ihmeteltyä sitä, että hyvinkin pienet tiet ovat päällystettyjä, vaikka mantereella takuulla olisivat sorapäällysteisiä  :)  Mieluummin sitä kuitenkin päällystetyllä tiellä ajaa, vaikka kuoppia olisikin hiukan enemmän matkassa  ;)

Seuraava kuvasarja puhukoot puolestaan!Tänään käytiin myös Merenkulkumuseossa, ja kuviakin on, mutta laitan ne samaan päivitykseen, mihin tulee käynti museolaiva Pommernissa. Siellä käymme vasta torstaina ennen laivalle lähtöä.

********

Huomenna suuntana Eckerö. Ajatuksena käydä riistasafarilla Käringsundissa. Käymme myös pienellä risteilyllä ruotsin puolella Grisslehamnissa. Reissu ei kestä kuin muutaman tunnin meno/paluu eikä maksa kuin noin 10e 2 hlöä yhteensä!

Päivityksiä siis tulossa, mutta vielä en tiedä, ehdinkö huomenna laittaa, vai laitanko vasta perjantaina, kunhan kotiinnun. 

Kannattaa kuitenkin seurailla  ;)
 

1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Seuraillaan!