keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Tilannekatsaus ;)

Tämän päivän jutut lähtevät liikkeelle jo eilisestä päivästä. Joona loikkasi jossakin vaiheessa sängylle, minun puolelleni ja toki komensin välittömästi alas sängyltä, joka on Joonalle kielletty paikka. Tietää(KIN) sen todella hyvin, ei tarvinnut muuta tehdä, kuin napsauttaa sormia ja sanoa alas, niin siinä vaiheessa vain hännän pää näkyi sängyn alta.
Reilu tunti tämän jälkeen, kun Marju tuli suihkusta, pyysi minut makkariin katsomaan. Ihmettelin moista, mutta toki menin, kun nätisti pyydettiin ;) Tuota "herkkuluuta" Joona oli kanniskellut koko päivän pitkin huushollia ja varmaankin ajatteli, että: "Siitäs Isäntä saat, kun minua komentelet sängyltä alas. Pidä luusi!"Tänään kävin naapurille apuna kaupassa (=lue: ostamassa Liisa -kissalle munuaisia). Kun tulin kaupasta, niin Liisa oli heti kärppänä paikalla. Meinasi syödä emäntänsä kädestä muovineen päivineen =)

Iltalenkillä ollessa huomattiin, että kaupunki on laittanut kesäkukka-amppelit paikoilleen. Kastelijakin siellä jo näkyi hommissa, joten nämä ovat varmasti ilmestyneet tämän päivän aikana, kun en ainakaan eiliseltä muista noita nähneeni.
Samaisella lenkillä nähtiin myös tapaus suoraan autokoulun oppikirjasta - ÄLÄ LASTAA TAVAROITA AUTOON NÄIN! - Kuinkahan monen kanssakulkijan auto on saanut tästä putkenpätkästä oman osansa?Melkein oltiin jo kotona, kun ihan nenämme edestä käveli tällainen otus. En nyt heti hoksi, että mistähän otuksesta on kyse, mutta jos joku luontoihminen sattuu tätä lukemaan, niin olisin tiedosta kiitollinen.Täällä jutut jatkuu, joten kannattaa kurkistella :)

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

*nauraa* Veljesi Janne sanoi noita pikkumiehenä "SITTISONTIAISIKSI", kun moista kauhistelin, hän tokaisi "vaari opetti", tarkoittaen isääni
*nauraa*
tulipa kiva muisto mieleen...
Ja Joonalla taitaa olla uhmaikä :/
pojilla joskus on...ja kait tytöilläkin :/
äiti-aa-noppi