lauantai 19. kesäkuuta 2010

Lauantaipäivän ratoksi...

Pari päivää sitten, kun tämä kuva otettiin, Joona innostui iltalenkin jälkeen jyrsimään korvaansa (... siis ei omaansa, vaan savustettua sian sellaista ;) )
Tämä kuva on otettu noin puoli tuntia ennen ensimmäistä kuvaa - iltalenkillä ollessa - ihmeteltiin kovaa meteliä ja variksethan ne siellä keskustelivat keskenänsä ja varoittivat, että koiraKIN on liikenteessä. Jostakin ihmeellisestä syystä yksi varis jäi "filmitähdeksi" vaikka muut lähtivätkin lähipuihin hakemaan turvaa. Tämä yksilö oli yllättävän kesy, seurasi meitä kaikessa rauhassa ja jäi tuohon tolpan nokalle vielä senkin jälkeen, kun oltiin jo kävelty ohitse.
Myös Juhannusruusut ovat jo kukassaan, vaikka juhannukseen on vielä melkein viikko aikaa...

Eräs tämän kesän ihmeistä on mäntyjen vuosikasvu. En muista, että koskaan olisin nähnyt näin isoa vuosikasvua männyssä. Kesä on kylläkin ollut lämmin ja kostea, joten se on auttanut kasvattamaan uutta...

Myös muutkin ruusut ovat kukassa... nämä kuvat on otettu eilen illalla iltalenkillä ollessa lenkkireitin varrelta.
...kuten myös tämä kuva... kaikennimisiä teitä sitä oikein keksitäänkin ;)

Tämä on omalta kotipihalta otettu... kiinteistöhuolto paikkasi kuoppia uudella soralla, en sitten tiedä, onko tämä kiinteistöhuollon "kepponen" vai onko talon "nuoriso-osasto" tekemisen puutteessaan keksinyt, että tuon hieman erivärisen soran voisi muotoilla uuteen muotoon ;)
...ja jutut jatkuu... piti olla vielä yksi kuva, jossa yksi rinne nätisti täynnä erivärisiä lupiineja sekä muita luonnonkukkia. Jostakin syystä se kuva jäi tällä kertaa kameranpurku -kansioon, mutta laitan sen sitten seuraavaan päivitykseen.


kannattaa siis kurkistella, josko vaikka jotain ilmestyy tutkalle =)


1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Rakkauta on ilmassa :)
halaus myös sinne
äiti-aa-noppi