maanantai 14. kesäkuuta 2010

Kuulumisia viikonlopusta alkaen...

Tarina lähtee lauantaista, jolloin kävin naapurissa auttamassa tietokoneen kanssa pari pientä asiaa.. Liisa-kissa oli kovasti vauhdissaan ;)
TV-tason päällä piti oikein poseerata kameralle... tai paremminkin Liisa oli sitä mieltä, että "Minuahan et kuvaa!! Poistun kuvasta äkkiä takavasemmalle!" (Onneksi kamera oli tällä kertaa kissan ajatustakin nopeampi ;) )
Sunnuntaina "iltanaisissa" käydessä Marju otti Joonasta kuvaa...
...ja TODELLA hienon kuvan saikin! Kuvasta näkee selvästi, kuinka Joona on tyytyväinen... Hymyssä suin jatkan lenkkiä, kun olen päässyt oikein "malliksi" =)
Lenkin jälkeen Marju innostui kuvaamaan parvekkeella ruusuja... nätillä kukalla...
...sekä nupulla...
Eilen illalla, kun Marju oli menossa suihkuun Marju huomasi, että meillä kotieläimet vain lisääntyy... joskin eri lajiin tällä kertaa. Laittoi leppäkertun pieneen kippoon ja vei parvekkeen pöydälle "köllöttelemään". Siinä sitten poseerasi, kuin kokeneempikin "valokuvamalli"... kuvia tuli Marjun kameraan sekä minun kameraan... en muista, kumman kamerasta tämä kuva on, mutta kuitenkin kaikista parhaiten onnistunut.

Kun on "iltanaiset" käyty, ja saanut syödä masun täyteen Marjun laittaman ruoan, niin sen jälkeen unikin maittaa......emme tiedä, mistä Joona uneksii... ehkä näkee "tyttökavereista" unia... tai sitten maukkaasta herkkuluusta ;) Hyvät on unet, kun hymyssä suin niitä katselee =)

Tänään "aamukierroksella" käydessä huomattiin, että lupiinit ovat auenneet nätisti. Niitä on tuossa lenkkimatkan varrella useammassakin paikassa, ja nätisti ovat levinneet. Löytyy tummemman sinistä...
...sekä hieman vaaleamman sorttista...
... ennen ruoan laittoa piti käydä kaupassa hakemassa vielä hieman lisukkeita, että saadaan ateriakokonaisuus tehtyä. Kaupan pihalla oli parkissa tällainen "kaunokainen"...jutut jatkuu, joten ;)

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Kiva tarina. Me käytiin Mummilassa laittamassa valmiiksi paikat vaarin kotivierailua varten. Torstai-iltaan ollaan sitten kii:/
palataan linjoille sitten :/
äiti-aa-noppi
P.S. kauniita kukkien kuvat!