lauantai 26. joulukuuta 2009

Tapaninajelu

Joulusauna jäi taloyhtiön saunaremontin takia väliin, mutta ei hätää, tänään päästiin käymään Sääksmäellä saunassa. Kiitos Isi - Appi - Ahti ja Äiti -aa-noppi- tuksu! Saunassa oli aivan ihanat löylyt ja kun ei ole marraskuun puolivälin jälkeen saunassa käynyt kuin kerran, niin kyllä löylyt maistui todella hyvälle =)
Aamusella, kun olimme lähdössä, niin Joona ei ensin aavistanut yhtään mitään. Siinä vaiheessa, kun makuuhuoneen ovi laitettiin kiinni ja otettiin kuonokoppa esille, niin vasta huomasi - mistä on kyse. Ilme kertoo kaiken " Että vielä kehtaatkin ottaa kuvan, kun ensin laitoit tuon inhottavan kuonokopan!"
Kyllä meinaan osaa koira(KIN) olla VIISAS!Saunan jälkeen, kun olimme syöneet ihanan lounaan otimme kaikessa rauhassa oikein kunnon päikkärit. Päikkärien jälkeen veimme ensin Marjun lenkittämään Joonaa ja sen jälkeen suuntasimme Isi-Ahti-vaarin kanssa kohti Tamperetta ja Tammenlehväkotia, jossa Iso-Vaari Antero asuu tällä hetkellä. Keli oli todellakin vaihteleva, välillä satoi lunta oikein todella paljon, välillä oli täysin selkeää. Liikennettä Helsingin suuntaan oli paljon.

Tammenlehväkodissa oli Isovanhempia kohdeltu todella kunnioittavasti - sanoisin kuin "kultakäsinein"! Heillä on todella pitkä liitto takana ja Joulu on varsinkin sitä aikaa, että yhdessäolo on todella tärkeää! On hienoa, että olivat saaneet olla yhdessä, puhua ilman minkäänlaista kiirettä kaikessa rauhassa toisilleen ja pitää toisiansa kädestä kiinni.Tämän hetken muistan varmasti ikuisesti! Todella ihana hetki. Yksi kuva kertoo enemmän, kuin 1000 sanaa!
Huomenna uudet jutut (ja uudet kujeet ;) ) Joten kannattaa kurkkia.


2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Kiitos koskettavasta jutustasi.
kuva kertoo todellakin enemmän, kuin 10 000 sanaa!
KIITOS!
äite-aa-noppi

Ahti kirjoitti...

Kiitos, Jussi, kun olit mukana!
Toit iloa ainakin kolmelle ihmiselle: Mummille, Vaarille ja itsellesi!
Terveisin Iskä