sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Itsenäisyyspäivä - Osa 2

Itsenäisyyspäivä on mennyt vauhdilla. Marjun kanssa kävimme tehtaanmyymälässä "katselemassa" ja sen jälkeen Joona oli kovasti vauhdissaan.


Papupussi täytyi "tappaa" elävältä, ennenkuin hyökkäsi pikkuisen päälle =)
Iittalan lasimäellä on tehtaanmyymälän lisäksi myös muita pieniä liikkeitä paljon ja Riihiaitasta löysin Marjulle tämän, aivan ihanan sydämen. Kassalla vasta selvisi, että siihen saa kaiverruksen samaan hintaan, joten tottahan toki se sitten myös siihen otettiin!


Itse tehtaanmyymälästä löytyi sitten tällainen, ihana aalto -sarjaan kuuluva kynttilälyhty.


Lyhty vielä toisetakin "näkö"kulmasta...Samasta liikkeestä, mistä löytyi lasisydän, löytyi Marjulle myös ihanat korvikset, kuukivestä tehdyt. Hintakin oli todella edullinen.
Toiseenkin korvaan löytyi korvis, ettei ilman jäänyt ;)
Myös nämä aivan ihanat lasienkelit "eksyi" meille tällä reissulla. Hintaa vain noin 2e kappale, joten eivät olleet hinnalla pilatut. Ensin ostimme vain yhden, mutta Marju päätti käydä vielä hakemassa yksinäiselle enkelille pari kaveria, ettei yksinäisyys vaivaa.Tämän lisäksi piti tottakai käydä myös Kultasuklaan tehtaanmyymälässä, samaisella lasimäellä. Itsenäisyyspäivän kunniaksi kävimme ensimmäistä kertaa Iittalassa asuessamme syömässä ulkona. Lasimäen ravintola tarjosi todella maukkaan lounaan.
Jutut jatkuu, joten kurki ;)

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Ihania löytöjä olettekin tehneet!
Ja Marjun joulutaulu on hieno! jouluinen ja kaunis!
meillä täällä remonttia tehdään, ropinalla...
äite-aa-noppi

Virpi kirjoitti...

Oi kun kauniita enkeleitä. Ja hienoja löytöjä olette tehneet enemmänkin :)

Ihanaa joulun odotusta teille!