keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Joulukuu jo...

Kyllä aika menee nopeasti! Ollaan jo Joulukuussa! Edellisestä päivityksestä on jo aikaa, ja varmaan moni on miettinytkin, mistä viive johtuu. Nyt on vain käynyt niin, että allekirjoittanut on ollut tekemässä pienen työkeikan tässä välillä ja siitä syystä en ole enään iltasella jaksanut oikein blogin päivitykseen syventyä.
Tämä kuva on otettu Marjun synttärien jälkeen. Joona nauttii olostaan, suorastaan nauttii huomion keskipisteenä olemisesta. Marju onnistui napsimaan hyvän kuvan, kun isäntä tuli työkeikalta kotiin ja "pikkuisella" oli ikävä yllättänyt kesken kaiken. Hyvä aika ottaa "vahinko takaisin" ennen 'iltanaisia'.,
Marju sai syntymäpäivälahjaksi aivan ihanan Amarylliksen, KIITOS siitä Sääksmäelle, Marjun anoppillaan. Tämä ensimmäinen kuva on otettu pari päivää syntymäpäivien jälkeen, ja kukka on todella näyttävä, nuppujakin näkyy!

Kun kuukausi vaihtui joulukuuhun, niin Marjulle iski askarteluvimma. Mukavaa =) Kun isäntä on ollut palkkatyössä, niin emäntä on tehnyt omia töitään kotosalla. Tässä ihan malliksi muille, miten tauluja tehdään! Aivan ihania tonttutauluja Jouluun piristykseksi ja iloksi.


Tässä Amarylliksestä vielä toinen kuva. Tämä on otettu pari päivää sitten, kukat TODELLA kauniita!


Meillä jo koillismaalla - Taivalkosken kodissa ollut kranssi sai "Joulutuunauksen". Sopii todella ihanasti tuonne olohuoneen seinälle.
Tulevan joulukuusen koristeita Marju on myöskin innostunut tekemään pimeinä päivinä. Mukava asia! Näitä kyllä ihan ilokseen ripustaa kuuseen, kunhan sen aika on hieman lähempänä Joulua.
Marju on saanut siis TODELLA paljon aikaiseksi yhteisen Joulumme ja kotimme iloksi ja hyödyksi. Kiitos Rakkaani Sinulle siitä! On onni, että rinnallani on noin ihana ja käsistään taitava ihminen, jolta onnistuu melkein mikä vain! Siinä "sivussa" kun teet TAIDETTA, niin huolehdit myös lemmikkimme, Joonan hyvinvoinnista vähintään 100 prosenttisesti!

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, ja jutut jatkuu, joten kannattaa kurkistella aina silloin tällöin!

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Hienoja hommia se Marju onkin aikaan saanut!
HIENOA!
Itse tykkään Amarylliksestä kovasti. Kiva kun Marjukin tykkää...
tapaamisiin..kirpparille polttelee, vai?
äite/aa-noppi