torstai 24. joulukuuta 2009

Jouluaatto!

Kuten sanonta kertoo - kuvat kertoo enemmän kuin 1000 sanaa. Joona aavisti aamusella, että ollaan yhdessä lähdössä reissuun tänään. Ilme sen mukaan, juuri ennen "ylimääräisiin" extranaisiin lähtöä.


Kiitos ihanasta kukkivasta amarylliksestä Sääksmäelle. Äitini osaa yllättää - iloisesti =)
Myös Joulua vietettiin vanhempieni luona. Kiitos ihanasta Joulupöydästä! Ruokaa oli enemmän, kuin jaksoi syödä! Tässä vaiheessa ruokailu vasta suunnitelmissa ja Jouluevankeliumia haetaan...Jouluevankeliumi löytyi. Tuomas luki sen erittäin hyvin ja koskettavasti!Reettalla ja Anjalla jokin ihan "oma juttu" meneillään :)

Tyttöjen "omat jutut" vain jatkuu. Niin sitä pitää =)

Reetta näyttää esimerkkiä, miten Joulupöydässä syödään. Kyllä meinaan mahtui tuohon tyttöön uskomaton määrä ruokaa! Itse olisin varmasti jo ties missä sillä ruokamäärällä :)Ruokaa kyllä upposi myös muulle sakille. Pöydässä meitä oli 14 henkeä kaikenkaikkiaan.
Ruoan jälkeen Iidalla ja Tuomaksella oli jokin ihan "salainen" juttu, jonka Ida halusi käydä kuiskaamassa Tuomaksen korvaan.


Ruoan jälkeen myös Reetta malttoi rauhoittua hetkeksi setänsä syliin kuuntelemaan aikuisten juttuja...


Jukalla ja Virpillä ihan "omat jutut" =)

Pukkia odotellessa nuoriso osasi ottaa rennosti. Tuosta voisi ottaa mallia - itse kukin!Iida ja tuksu-Mummi. Joulupukin tulo jännittää varmasti kumpaakin!

Tuomas onnistui tallentamaan omalle kameralleen allekirjoittaneen samaan aikaan, kun otin hänestä kuvaa. "senkin paparazzi" =)
Vihdosta viimein odotus palkittiin ja Joulun suuri mies, Joulupukki saapui taloon.Kun hän istahti ensin tuolille ja...
....luki kirjaansa, jossa on merkintöjä jokaisesta useamman vuoden ajalta... oli aika avata lahjasäkki. Kilteille (lapsille ja aikuisille) oli siellä vaikka ja mitä :)Lopuksi koko "tonttujoukko'" ehti myös poseerata Joulupukin kanssa samassa kuvassa!


Lähtiessämme nappasin vielä hienon kuvan Sääksmäen hautausmaasta. Kyllä on meinaan kaunista näin Jouluaattona! Aatto oli mitä ihanin. KIITOS siitä Sääksmäelle!!!
Ihan lopuksi video, jossa Iida laulaa ihanasti joululaulun. Kuva on ensin hieman "vinossa", mutta suoristuu kyllä ajan myötä =) Ääni kuuluu kyllä koko ajan moitteettomasti, joten ei kannata "ujostella" tämän videon katsomista =)


Jutut jatkuu, joten kannattaa kurkkia ... ;)

5 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Kiitos Jussi ja Marju!

Ahti kirjoitti...

Hieno homma, kivat kuvat!
Terveisin Iskä

tuksu kirjoitti...

Kiva juttu! Ja ONNISTUNUT AATTO!
Kiitos teille lahjoista ja käynnistä eritoten!
äite-aa-noppi

Virpi kirjoitti...

Kiitokset minunkin puolestani erittäin kivasta ja onnistuneesta aatosta! Kivoja kuvia :)

anja kirjoitti...

Kiitokset meidänkin puolesta.
Anja