perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kouvolasta Loviisan kautta Porvooseen...

Aamu valkeni Tykkimäki Campingilla aurinkoisesti...




Tilat olivat loistavat. Riittävästi tiskinpesupaikkoja / keittopaikkoja ja lisäksi katettu terassi, jossa pystyi nauttimaan tekemänsä ruoat. Mekin siinä nautiskelimme aamukahvit ja aamuteet... lisäksi katoksessa oli pingispöytä, joka ilmaiseksi on majoittujien käytössä, mailat ja pallon saa respasta.



Grillikatos löytyi hyvin, näkyi auton etuikkunasta majoittuessamme. Me mentiin grillailemaan makkarat hieman klo 23 jälkeen ja 23.30 tuli vartija kierroksellaan sanomaan, että grillausaika loppuu klo 23. Oltiin kysytty asiasta aikaisemmin kahviosta, että kun käydään kävelylenkillä aiemmin, niin saadaanko grillailla makkarat tuon aikarajan jälkeen, niin vastaukseksi saimme, että kunhan emme häiritse muita, niin asialle ei ole estettä... ja eihän parin makkara grillailemisesta mitään meteliä synny ;)



Kahvio- ravintola rakennus. Samasta rakennuksesta löytyi nuo keittotilat, samoin suihkut ja vessat.



Saunassa kävimme jo eilen illalla...





...puinen laituri johti Käyrälampeen asti, vesi hiukan vilposta, mutta riittävän lämmintä kuitenkin.



Aamusella Kouvolasta lähtiessämme päätimme käydä katsastamassa myös Tykkimäen huvipuiston. Lippuluukulle on kieltämättä jonoa, mutta kassoja oli monta ja olivat nopeita, joten jonot purkautuivat nopeasti.



Wanhuksella iski penikkatauti :) piti käydä yhdessä laitteessa, Star Flyerissa. Jonottelin aikani "rauhalliseen maisema-ajoon", mutta olin siinä ainoa, joten päätin mennä siihen "hiukan" vauhdikkaampaan kierrokseen. Laite oli kuin karuselli, mutta nousi vain todella paljon korkeammalle, maksimikorkeus taisi olla noin 45 metriä, lisäksi vauhtia oli noin 70 km/h. Hieno kokemus, mutta täytynee myöntää, että "huvipuistoiän" on jo ikä vienyt mennessään.



Alueella oli myös Yllätysten Talo. Siinä ei tällä kertaa käyty ollenkaan, vaan jatkoimme matkaamme samantien autoa kohden, suuntana Loviisa ja Porvoo.




Loviisassa oli hieno juhannussalko



...jossakin matkanvarrella sattui tällainenkin kyltti "silmiin"...




...matkamme jatkui paikallisoppaan johdolla Porvoon vanhaan kaupunkiin...




KIITOS PÄIVIKKI, KIITOS RASMUS!!! Aivan ihana päivä tänään!!!!




Runebergin puistossa piti käydä ottamassa kuva...ja muutoinkin kuvat puhukoot puolestaan :)













...huomenna matka jatkuu Helsingin kautta kotia kohti, joten päivityksiä tiedossa, kunhan saa koneen viriteltyä takaisin kotioloihin...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa!
Iskä