perjantai 16. lokakuuta 2009

Perjantai - viikonlopun alku ;)

Tänään perjantai-aamusta lähdettiin Marjun kanssa käymään Toijalassa asioilla. Toijalasta löytyy mm. Tiiimari sekä ruokakauppa ihan kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Toijala on lisäksi lähempänä, kuin Hämeenlinna, ja aikataulutkin menee juuri sopivasti, perillä jää 2 tuntia aikaa hoitaa asiansa. Joten, ei muuta kuin menoksi.
Kotiin tultuamme Joona oli odottanut täällä todella kiltisti. Tokihan kiltisti odottamisesta täytyy palkita makealla namulla. Joonan mielestä on lisäksi todella mukavaa, kun saa repiä oikein kunnolla. On muutoinkin tarkka, huomasi, että isäntä on kameran kanssa liikenteessä ja katsahti, että mitäs siinä minua oikein kuvaat =)


Hetken päästä unohti kuitenkin, että isäntä on edelleen kameran kanssa paikalla ja aloitti repimisen. Ah, tuota "nautintoa" !Seuraavaksi Marju antoi tuliaisina ostamamme "herkkuluun" (kuten paketissa sanotaan). Sitähän ensin pitää nuolla...


Sitten siihen pitää "kiehnata" vähäsen omia "tuoksuja"...
Sen jälkeen vielä vahtia tarkasti, ettei vain kukaan muu sitä vie, jonka jälkeen sitä voi alkaa jyrsimään ja nauttimaan. Tällä hetkellä kuuluu makuuhuoneesta mahdoton "rouske", luu on kova juttu Joonan mielestä.
Perjantain vietto jatkuu rauhallisissa merkeissä, telkkaria katsellessa ja hiljaisuudesta nauttiessa.

Jutut kuitenkin jatkuu, joten kurki :)1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

"Vaarin" terveiset Joonalle kuten myös emännälle ja isännälle!
Iskä