perjantai 2. lokakuuta 2009

Syksyn kynttiläloistoa...

Perjantai-ilta on jo pitkällä, sanoisinko, että lähellä lauantaita. Syksy on tullut, vääjäämättä. Aamulla oli pakkasen puolella ihan rehellisesti mittari, jopa täällä 2. kerroksen korkeudella. Syksyn, ja pimeiden iltojen myötä kynttilät ja tuikut valaisevat olkkarissa illoin ja valaisevat, sekä lämmittävät muutoinkin. Me kumpikin tykätään poltella kynttilöitä näin pimeinä iltoina, käytännössä syksystä kevääseen vähintäänkin tuikkuja poltellaan joka ilta.
Ensimmäistä kertaa "uskaltauduin" kuvaamaan kynttilöitä. Sain tuossa ilmaiseksi pienen jalustimen, jollaista ei aiemmin ole ollutkaan. Tänä iltana innostuin kokeilemaan, kuvat ovat täysin käsittelemättömiä, ilman salamaa otettuja. Eivät juuri selityksiä kaipaile. Kauniita, kuin, sanonko mitkä ;)Tässä näkyy myös viereisten tuikkujen loistoa seinästä heijastuneena.

Näillä ajatuksilla, ja kuvilla viikonloppua alamme viettämään.
Syksyistä, raikasta, mutta kuitenkin ihanaa viikonloppua kaikille.
Jutut jatkuu, joten kurki ;)

2 kommenttia:

janne oksa kirjoitti...

Sitä samaa sinne :-) -janne-

Tuulikki P kirjoitti...

No tämä mummeli tuli kylläkin katsomaan, mitä "Jussin tikeille" kuuluu, mutta mitäs muuta näinkään: ihanat kynttiläfotot :) Ja toki ihanaa, että Jussikin voi noin hyvin. Mikäpä, kun on tuo Marju jonka kainaloon käpertyä, vai toisinpäinkin se voi välillä mennä ;)
Ystävällisin terveisin Tuulikki P Pudikselta