perjantai 6. marraskuuta 2009

Lumituiskuinen perjantai

Perjantai - ja viikonlopun alku. Täällä(KIN) sataa lunta. Kuva on otettu noin klo 16 keittiön ikkunasta, jolloin lunta tuli todella kovasti ja ilta alkoi pikkuhiljaa pimenentyä.Seuraava kuva on lenkiltä. Puiden takana on Iittalan lasitehtaan myymälä. Tästä kävelelemme lähestulkoon joka ilta Joonan kanssa. Kuten kuvasta näkyy, niin lunta on tullut ihan maahan asti, joten voi ihan rehellisesti sanoa, että maa on valkoinen.
Joonakin ihmetteli lumisadetta ja uutta lunta, ja nautti siitä täysin siemauksin ;) "Loikki" koko matkan ja loppumatkasta oli niin väsynyt, ettei meinannut enään jaksaa kävellä kotiin. Jaksoi kuitenkin Onneksi nousta portaat ylös (ettei tarvinnu kantaa) Iltaruoka maittoi todella hyvin, kuppi kiilsi "olkkariin asti" (hyvä, ettei syönyt tuota kuppiakin =) )
Nyt kello on jo kohta puolessa yössä. Lunta tulee edelleen, toki tahti on hieman vähentynyt tuosta kun lenkillä kävimme. Joona nukkuu omalla paikallaan, näkee unia ja "juoksee tyttöjen perässä" ;) Marju on myös jo nukkumassa ja taidan itsekin lähteä kohtapuoliin koittaan tuota "vaaka-asentoa", että miten onnistuu, "yllättääkö" uni, vai meneekö valvomiseksi.

Mukavaa viikonloppua ja sunnuntain ISÄNPÄIVÄÄ jokaiselle Isälle!


1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Hyvää viikonloppua iittalalaisille!
Heilutamme aamulla yhdeksän jälkeen Iittalan Shellin kohdalla, kun ajelemme Äidin ja Iso-Mummin kanssa kohti Kaunialaa tervehtimään Antero-Vaaria!
Tewrveisin Iskä