lauantai 23. toukokuuta 2009

Perjantai-päivän touhuja

Perjantaina, aamusella lähdettiin Äidin ja Tuomaksen kanssa käymään Hämeenlinnan kaupungissa mielenterveysreissulla. Kohteena Multasormen puutarhamyymälä, sekä tietysti oli pakko käydä myös ruokakaupassa - syödä on pakko, joka päivä:)

Joona aavisti meidän lähdön jo hyvissä ajoin, eikä millään meinannut tulla makuuhuoneesta, sängyn alta pois. Saimme (LUE: MARJU SAI!!) kuitenkin sen houkuteltua Otin kuvan siitä vielä juuri ennen lähtö kuvan, kun on omalla paikallaan. Olemus kertoo kaiken - viitsit sitten vielä kuvata, vaikka Emäntä laittoi tämän inhottavan kuonokopankin. Hävytön olet ;)

Reissusta palattua en hoksinut kuvaa ottaa, tai hoksin, mutta liian myöhään. Ilo oli kuitenkin ylimmillään. Seuraavassa kaupungilla käynnin "satoa".


Kukkalaatikoihin löytyi ihanat ja edulliset petuniat, otin vielä lähikuvaakin, kun ovat niin kauniita.


Tämä kuva tuli vahingossa hiukan väärään paikkaan, piti tulla viimeiseksi, ruusupelargonian kanssa, mutta jo aiemminkin kuvissa ollut orvokki loistaa ja rehottaa.


Kuten myös Ruusupelargonia.
Illalla, iltaruoan jälkeen oli mukava rauhottua isännän ja emännän lähelle olkkariin jyrsimään ihan omaa luuta. Kohta tuon kuvan ottamisen jälkeen Joona hiippaili hiirenhiljaa omalle paikalleen, pitkin pituutta - kuorsaus vain kuului =)

KIITOS, Äidille ja anopille mukavasta reissusta sekä Tuomakselle kantoavusta!
Jutut jatkuu... käy tirkistelemässä ;)

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Olipas mahtavia kukkakuvia!
Kohta on teillä todella kauniit parvekekukat, petunia niin nopeasti alkaa kasvaa.
Hienot värit!
äite-aa-noppi