keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Ihmettelyä Hämeenlinnassa, ja muuta mukavaa...


Mulla oli aamulla lähtö Kanta-Hämeen keskussairaalaan allergiatesteihin. Tässä Joona katselee kovin tarkkana aamulla, että mitähän se isäntä nyt oikein pakkaa mukaansa... mihin lienekään lähdössä ;)


Hivenen myöhemmin sitten tutkaili olkkarin ikkunasta, joskos vaikka kavereita näkyis, kohta tämän jälkeen lähdin käyttämään tämän tuuliviirin aamukierroksella, että ehdin vielä itsekin syödä ennen kaupunkiin lähtöä.

Ylemmän kuvan otin suoraan sisäänkäynnistä tullessani. Sairaala on siis "SAVUTON" (tai ainakin pitäisi olla) mutta heti pääsisäänkäynnistä tultaessa ensimmäisenä on kyltit, missä neuvotaan neuvontaan, sekä tupakointitilan paikka. Käsittämätöntä! Mikähän "savuton" sairaala tuo oikein on? Aion laittaa siitä vielä Hämeen Sanomiin jutun, kuvien kera, jospa vaikka johtoporras vastaisi, tiedä sitten...
Mielestäni kuitenkin tuo "savuttomuus" on lähinnä huono vitsi!

Nämä kuvat ovat väärinpäin... alemman piti olla ensimmäisenä... kun tullaan sairaalaan, niin jo ajanvarauslapussa on tieto, että sairaala on SAVUTON!! Pääoven vieressä onkin kyltti, että savuton alue, mutta sen vieressä TUHKAKUPPI?








Ei kommentteja: