torstai 14. toukokuuta 2009

Kaupunkireissu...

Tänään piti taas vaihteeksi käydä kaupungissa. Mulla oli ortopedian polilla aika erikoislääkäri Wennestrandille. Lähdettiin hyvissä ajoin aamulla, että ehdittiin käydä ruokakaupassa ennen keskussairaalan aikaa. Hämeenlinnan Prisma on hyvä ja edullinen kauppa. Prisman yhteydessä on Buffa, jossa poikkesimme aamukahveille ennen kuin jatkoimme matkaa.


Tämä kuva on otettu jo keskussairaalassa käynnin jälkeen. Poltinahon kiertoliittymässä, keskussairaalan ja kaupungin keskustan välissä on todella hieno tulppaani-istutus. Hämeenlinna on nimenomaan kesäkaupunki, panostavat todella paljon siihen, että kaupungissa myös näyttää nätille. Muun muassa kävelykatu Reskalla on kesällä kovasti istutuksia, kuten muutoinkin pitkin kaupunkia, laitakaupunkia myöten.


Viimeinen kuva on iltalenkiltä, vähän matkan päästä kotoa, joskin oltiin jo kotiin päin menossa, ja Joonalla kova kiire kotiin =) Pysähdyttiin hetkeksi, että Emäntä ehti ottaa kuvan, niin Joona on ihan selvästi sitä mieltä, että mitäs siinä minua kuvaat... pitäis mennä jo :)



Jutut jatkuu... kurki.

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Noi tulppaanit olivat kyllä oikeesti kauniit!
ja anoppi/miniä kuva hauska!
äite