perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pihapäivitystä, Hämeenlinnaa sekä Sääksmäen vierailu...

Eilinen torstai oli sananmukaisesti tuohua täynnä, mutta todella mukavaa touhua sekä tohinaa.
********
Aamu aloitettiin rauhallisesti, kuvasin pihan kukkaloistoa hiukan. Ruukkuruusu nätillä kukalla, joskin tuohon aikaan aamusta, kun kuvan otin, ei ollut vielä ihan täysin auennut yön jäljiltä.

Loistohunajakukka myös kauniisti aukassut kukkansa.


Pyöreässäkin penkissä on "elämää".Heti aamutoimien jälkeen suuntasimme Hämeenlinnaan. Marjulla oli heti aamusta varattuna aika kilpirauhasen ultraääneen. Pääterveysaseman röntgen on 3. kerroksessa ja käytävän päästä on aivan mahtava näköala Vanajavedelle.Marju hymyili kilpaa ulkona paahtavan auringon kanssa.Käytävän seinältä bongasin hauskan elämänohjeen...Kuvaushuone oli hämärä, ja etten häiritsisi tutkimuksen tekevää lääkäriä, en käyttänyt salamaa kuvaa ottaessani. Kyllähän sieltä syy kipuiluun ja oireisiin löytyi.Hämeenlinnan reissun ajan Joona odotteli kiltisti kotosalla. Mukavampi odotella vilpoisissa sisätiloissa, kuin kuumassa autossa keskellä kaupunkia.
********
Kaupungista tultuamme jatkoimme matkaa hetimiten Sääksmäelle, johon meidät oltiin kutsuttu grillailemaan, syömään ja "parantamaan maailmaa". Joona oli innoissaan lähdössä mukaan. Kävelivät Marjun kanssa ensimmäiset 200metriä, josta nousivat auton kyytiin.Sääksmäelläkin uusi, tehokas kaasugrilli, joten hiukan isompikin lihasatsi kypsyi mukavan nopeaan tahtiin.Joona hymyssä suin, kun ei tarvinnut yksin jäädä kotiin, vaan pääsi mukaan. Olikin meidän wanhuksella kovasti työtä vahtia koko isoa tonttia. Meni meinaan wanhuksen jäseniin tuo vahtiminen... koko yön nukkui "raatona" eikä meinannut aamullakaan jaksaa silmiään aukaista.
Paluumatkalla oli mukavaa sekä emännällä, että Joonalla. Marju sai lisäksi matkaan muutamia pistokkaita, joiden istutuspuuhat on määrä suorittaa tänään, eilen illalla ei enään virtaa riittänyt siihen. Reissusta palattua lämmitettiin sauna ja mentiin hyvissä ajoin nukkuun...
******
ISO KIITOS SÄÄKSMÄELLE!!! OLI IHANA PÄIVÄ!...tänään uusi päivä ja uudet kujeet... kannattaa käydä kurkistelemassa...

2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Kiitokset käynnistänne!
Isappi"vaari"

tuksu kirjoitti...

Kiitos vain käynnistä! Pihvit olivat makoisia :)
äiti-aa-noppi