keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Pari viikkoa alkaa olla leikkauksesta...

Tämän päivityksen piti tulla "eetteriin" jo eilen, mutta raskas päivä vaati veronsa, enkä enään jaksanut alkaa tekstittämään. Onneksi siitä oli helppo jatkaa nyt aamusella :)
********
Hämeenlinnassa, Tiiriön Prismassa on tehty hieno työ - inva -paikat, kuten myös lapsiperheille tarkoitetut parkkipaikat eroavat nyt selkeästi väritykseltään muista parkkipaikoista. HYVÄ!




Käytiin Multasormessa ja Prismassa. Kotiin päästyämme kuskimme - Isi - Ahti - Waari - napsi muutaman kuvan allekirjoittaneesta, kuten myös tuoreesta tilanteesta pihallamme :)



Päivä oli aurinkoinen ja lämmin, joten heti tultuamme laitoin lihat marinoitumaan, niin saatiin tehtyä ruokaakin samalle päivälle :)
********
Marinaadiin laitoin ihan tuikitavallista rypisöljyä, suolaa myllystä, hiukan vasikanfondia, oreganoa, minttua ja hunajaa. Annoin marinoitua reilun tunnin ja eikun grilliä kohden lämpenemään lihat. Helpolla hyvää :)




Sillä välin, kun lihat oli marinoitumassa, Marju leikkasi nurmikon. Ensimmäisellä nykäisyllä lähti kone käyntiin, eikä edes nikotellut :)



Illalla tein ensimmäisen "lenkin" leikkaukseni jälkeen. En tosin kovin pitkää, mutta kuitenkin - pikkuhiljaa pitää lähteä liikkeelle ja päivä päivältä enemmän liikkua!



Lenkki"polun" varressa omenapuut kukkii todella kauniisti!




Illalla Joona halusi oikein rutkasti huomiota. Tosin se oli odotettavissakin, kun joutui päivällä olemaan yksistään hetkisen aikaa, kun kaupungissa käytiin. Riittävän huomionsaannin jälkeen kuului vain tuhinaa sängyn alta :)



Tänään ohjelmassa tikkien poisto ja leikkauksesta tulee kuluneeksi kaksi viikkoa. Kuviakin mahdollisesti tulossa, joten kannattaa kurkistella :)

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Marjupa se siellä ahertaa! Muista sinä, Jussi, että hiljaa hyvä tulee... eli pienin askelin :)
äiti