lauantai 5. helmikuuta 2011

Tilannepäivitystä...

Edellisestä päivityksestä onkin kulunut aikaa jo pari viikkoa. Muutama yö taaksepäin Joona otti sohvalla rennosti, kun isäntä valvoi...




...ja ilme kertoo kaiken =) Mitä *ttoa tuo emäntä tuossa häärää tuon kameran kanssa!



Kohta tuon jälkeen taas oli sohvalla mukava köllötellä. Kuvaan tuli kameran hihnasta vähäsen varjoa, mutta sitä ei tähän hätään saanu mitenkään poistettua. Anteeksi...




Hiirulaisen viekussa on mukava ottaa vaikka pienet päikkärit ;)



Keskiviikkona käytiin kaupungissa, mulla oli epiduraalipuudutus aika tuon selkäni takia. Äiti halusi ostaa "Marjun värisen" lintujen ruokinta-automaatin. Torstaina aamusella saatiin se laitettua paikoilleen tuohon takapihan "terassille"



Eilinen, perjantai, oli toimintaa täynnä... lähdin heti aamusta hoitamaan asioita, tällä kertaa Tampereen suuntaan... oli asiaa mm. aamulehden asiakaspalvelupisteeseen, joka on Finlayssonin rakennuksessa, ihan keskustassa. Paljon tuli käveltyä eilisen aikana, ja jo puolilta päivin olin moottoritien rampilla tulossa takaisin kotia kohti. Paljon sain asioita hoidettua lyhyessä ajassa. Sillä välin Rakas ja raikas Vaimoni oli viritellyt pyykkikoneen oikeaan äänialaan... ja lakanapyykit pyörimässä =) Tänään on sitten siivouksen vuoro.



Marjulta otettiin torstaina tikit pois... leikkauksesta tuli kuluneeksi pari viikkoa. Haava todella siisti, kuin sika pienenä... tänään Marju pääsee ekaa kertaa saunaan reiluun pariin viikkoon =)




Vaimo todella reippaana, joten saas nährä, mitä tässä oikein tuleman pitää... kurkkikaa, niin näette :)

1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Olen täällä kurkkimassa!
Iskä