perjantai 18. helmikuuta 2011

Helsingin reissu

Eilen torstaina kävimme Ossin kanssa Helsingissä pienen mutkan. Ossin vajaa vuosi sitten ostamasta navigaattorista meni kiinnitysteline rikki, joten se piti käydä viemässä takuuhuoltoon (vaihtoon).
*****
Asioiden hoitamisen jälkeen päätimme käydä katsastamassa miltä keskustassa näyttää ja onko abit jo "vauhtimutkansa" tehneet vai ehditäänkö paikalle. Ruoholahdesta sopivin kulkupeli keskustaan on metro.
Paikalle ehdittiin kreivin aikaan. Espalla oli jo täysi "hulina" päällä, kun sinne saavuimme. Väkeä oli todella paljon, hyytävän tuulen säestämästä paukkupakkasesta huolimatta.

Kaikki ei olleet ihan juhlamielellä. Kerjäläisiä näkyi lyhyellä kävelyreissulla useampia.
Kun oltiin huomattu, että keskusta on paikoillaan, niin päätimme poiketa Malmilla katsastamassa, mitä isoveljelle kuuluu. Ossi on opettanut Jannelle englantia joskus 80-luvulla. Ystävyys Ossin ja perheemme välillä on kestänyt todella pitkään!
*****
Jannen luona vierähti melkein pari tuntia muita mukavia jutellen. Ossi sai samalla päiväkahvit. KIITOS, JANNE!!! Oli todella mukava nähdä pitkästä aikaa!Ykköstiellä, eli Turunväylällä oli neljän ruuhka huipussaan. Kello oli hieman yli 16, kun Jannen luota lähdettiin. Välillä seisottiin jonossa tovin aikaa. Pikkuhiljaa motarikin alkoi vetämään ja loppumatka tuli ihan sujuvasti.Lopuksi vielä pieni video penkkariajeluista.


1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Kiitos kivasta postauksesta :)
äiti