tiistai 15. helmikuuta 2011

Ystävänpäiväyllätys, ja muuta touhua...

Sunnuntaina kävin ex-naapurini luona vähän auttamassa tietoteknisten asioiden kanssa. Liisa-kissa oli ihan vauhdissaan, hyvä, että kuvaan "ehti".
Eilen, ystävänpäivänä saimme Raahesta ihanan ystävänpäiväpaketin. KIITOS!...illemmalla ainakin Joona otti todella rennosti :) Voi, kun osais joskus ottaa yhtä rennosti elämän!...aivan hetki sitten tulin pihamaalta. Kävin hieman pienimässä pienemmäksi noita takkapuita, palavatkin paremmin, kun ovat hieman pienempiä. Huomenna olen lähdössä reissunpäälle muutamaksi päiväksi, niin ei Marjulta lopu polttopuut ja tule wilu, kun tein niitä muutamaksi päiväksi "varastoon" sisälle. Hyvin palavat, kun muutaman päivän ovat tuossa takan muurin vieressä... kuivuu "ne viimeisetkin hikipisarat", joita "vuodatin" kirveen kanssa pihalla ollessani.

******
En tiedä, johtuuko pakkasesta, vai mistä, mutta klapeja pieniessä meni alustana ollut iso pölkky halki. Kunhan ensin saa jostain hommattua toisen pölkyn joskus ens kesänä, niin tuostakin saa pariin pesälliseen tehtyä klapeja :)Marjun haava paranee hyvin, kuten myös koko ranne. Leikkaus oli todella onnistunut!Huomenna suuntaan kohti Karjalohjaa, joten jutut jatkuu...

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Hyvää matkaa sinulle, Marjulle haleja!
äiti-aa-noppi