lauantai 25. joulukuuta 2010

Jouluaatto - Osa 2

Kuvat meni hieman väärään aikajärjestykseen, mutta koska muutoin kaikki onnistui täydellisesti, niin en anna sen häiritä mielenrauhaani :) Ihan ensimmäiseksi pitäisi olla Iidan koskettava lauluesitys Joulupuu on rakennettu. Lauluesityksen aika koittaa myöhemmin tässä postauksesa...
*****
... aloitetaan kuitenkin Juhon taikuriesityksestä. Ensimmäinen esitys oli jäniksen vetäminen hatusta. Varoiteltiin kyllä Juhoa, ettei vain päästä sitä irti, koska kukaan ei halua sitä syliinsä :)

...Korvista vetäminen ei oikein onnistu...


... jänö on muutoinkin hieman vastahakoinen :)Lopulta kuitenkin Juhon sinnikkyys palkitaan.Seuraavaksi tuli numerotemppu, Elina avustajana.Ensin Elina valitsi numerolapuista numeron, ja näytti sen yleisölle......sitten vain vastasi Juhon esittämiin kysymyksiin......Juho selvitti Elinan valitseman numeron aivan oikein! Hienoa, Juho!!Taikuriesityksen jälkeen oli jälkiruoan vuoro. Seuraavat pari kuvaa ei juuri selityksiä kaipaile. Ilmeet kertoo sen, että ruoka oli maittavaa ja sitä oli riittävästi. Jälkiruoka kruunasi aterian!
Reetta, täytti lokakuussa 10-vuotta. Hilkka, Reettan isomummi 91-vuotta. Ikäeroa siis hieman yli 81-vuotta.
Tuomas ehti myös jutustella hiukan aikaa Isomummi-Hilkan kanssa. Samaan aikaan Samu aloitteli "suut makeaksi" -kierrosta :)Iida ja Elina sekä heidän Isomummi-Hilkka...Reetta - itse rauhallisuus, otti tilanteesta vaarin ja keskusteli muita mukavia isänsä kanssa, joskin tässä kuvassa isi keskittyy johonkin ihan muuhun :)Meitä oli iso porukka koolla. KIITOS KAIKILLE!!! Ruoka vei kielen mennessään!


Viimeisenä Iidan koskettava esitys Joulupuu on rakennettu. Tämän videon piti olla tämän postauksen ensimmäisenä, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan :)


...Tarina jatkuu, joten kannatta kurkistella... ;)

Ei kommentteja: