perjantai 24. joulukuuta 2010

Jouluaatto - Osa 1

Sääksmäelle saavuimme hyvissä ajoin ennen Jouluateriaa. Marju päätti vielä sohvalla istuessaan piirrellä jotakin hahmotelmia tuleviksi korteiksi (kenties ;) )
Kattaus oli UPEA!!! Kattauksesta enemmän kuvia hieman myöhemmin seuraavassa osioissa, kunhan "kaikki on paikoillaan". Juotiin ihanista enkelilaseista...
Joulukalana oli sekä loimulohta, että graavilohta.Ihanaa, että saimme juhlia joulua 4 sukupolvea yhdessä. Joukkoomme saapui myös mummini, äitini äiti ja veljeni lapsien isomummi, Hilkka - 91 v.Tämän joulupöydän nuorin ja vanhin yhteiskuvassa :)Ennen ruokailua Tuomas kuvasi "eteisen", eli laskettavan kynttiläasetelmia. Kiitos Tuomas, myös muusta ISOSTA avusta!!!Pikkuhiljaa väki alkaa kerääntyä ruokapöydän äärelle, Jouluateria on aivan kohta valmista.Hetki, ennenkuin Tuomas aloittaa Jouluevankeliumin lukemisen, onnistun saamaan Reettan kameran linssini toiselle puolelle.Tuomas lukee Jouluevankeliumin useamman vuoden tuomalla kokemuksella.......ja muut kuuntelee tarkasti!Evankeliumin jälkeen, ruokaa odotellessa Elina ja Reetta ehtivät vielä yhteiskuvaan. Täytyy myöntää, että tytöistä tunnistaa, että ovat sisaruksia :)


Ruoka maistuu...
Seuraavasta kuvasta olisin kiitollinen, jos Reetta tai Elina muistaisi, mitä ajatteli, kun otin kuvan :) Kummallakin sen verran arvoitukselliset ilmeet, että täytyy myöntää, että täällä aivot "sutii tyhjää" :)


Seuraava osa tuloillaan, joten kannattaa kurkistella...

1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Kiitos, Jussi, kivoista ja arvokkaista kuvista! Tulostan ainakin osan niistä Hilkka-Mummille muistoksi!
Kiitos kaikesta muustakin avuliaisuudesta!
Rouvalle terkut!¨
Iskä