sunnuntai 21. marraskuuta 2010

ONNEA Merkkipäivänäsi, Marju

Kuvat eivät mene ihan järjestyksessä, mutta melkein kuitenkin. Ensimmäisen lahjan Marju sai aamulla aamuteen kera sänkyyn... (siitä kuvaa myöhemmin) lahja on kuitenkin näistä korviksista tämä alempi, pienellä sinisellä kivellä koristellut korviksetKummitäti - Anna, Raahesta muisti ihanalla ikkunakoristeella. Vielä ei olla sitä ikkunaan asti saatu, mutta varmasti ennen Joulua saadaan :) KIITOS!!!
Seuraavana oli vuorossa hieman "tiukempi paketti" =) Marjuakin nauratti, että on hyvin pakattu, kun ei meinaa saada auki millään! Kiitokset Järvenpäähän, kaikki oli säilyneet ehjänä, mitä paketissa oli.Iltapäivällä sitten saimme "vieraita" tuosta nurkan takaa... vanhempani poikkesivat päiväkahvilla ja äitini ihasteli myös ikkunakoristetta, jonka Marju oli saanut lahjaksi."waimowäellä" juttu luistaa =)


Lahjaksi Marju sai tuikitarpeellisen kauppakassin. Nyt, kun meillä lähikauppaankin on matkaa reilu kilometri, niin on hyvä, ettei tarvitse kaikkea selässään kantaa. Tuo kassi kulkee helposti 'vanavedessä', muttei vanajavedessä :)Vielä viimeiset ajatuksenvaihdot jouluostos suunnitelmista ja muistakin joulusuunnitelmista, ennenkuin vanhempani lähtivät jatkamaan matkaa eteenpäin....jutut jatkuu, joten kannattaa pysytellä linjoilla :)

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Kiitokset mukavasta tuokiosta :)
äite

Jukka kirjoitti...

Onnea Marjulle vielä näin netitse! t. Jukka