maanantai 15. marraskuuta 2010

Myöhästynyt päivitys... alkukuusta

Tämä päivitys tulee todellakin myöhässä... anteeksi!!! Alkukuusta veljeni - Janne pyysi pikaisesti tulemaan avuksi, vaimonsa sairauskohtauksen vuoksi. Tottakai lähdin kohti Helsinkiä heti ensimmäisellä junalla, joka Hämeenlinnasta lähti.
****
Kun pääsin Helsingin asemalle, niin Janne soitti, että kaikki sikäli hyvin, että Pia pääsee kotiin! Sovimme tapaavamme rautatieasemalla, ettei mennä ristiin matkalla. Kuvan ottohetkellä ollaan jo kohti Malmia.

Malmin asemalla meitä tervehti "maalaisasukit" ;)
... ja perille päästyä kissat!Tilanteen ollessa hyvin hallinnassa, päätin lähteä seuraavana iltana takaisin kohti kotia. Ilokseni huomasin, että nykyään linja-autoissa on etupenkeillä 3-piste turvavyöt. Harmi vain, ettei linja-autoyhtiöillä ole lapsille / nuorille koroketyynyjä pepun alle, ettei vyö menisi juuri kaulan kohdalta. Tämäkin tyttö, joka matkusti yksistään, mietti saattajansa kanssa pitkään, että mistä pitäisi tuo vyö laittaa kulkemaan, mutta päätyivät siihen tulokseen, että parempi antaa mennä sieltä, mistä sen kuuluukin, koska jos sen laittaisi menemään kainalon alta, niin hätätilanteessa se leikkaisi käden irti.


Reissu oli mukava, vaikka tulikin äkkihälytyksellä. Kaikki meni onneksi hyvin! Myöhästyneet kiitokset vielä Helsingin suuntaan!

... jutut jatkuu...

2 kommenttia:

janne oksa kirjoitti...

Kiitos..

Ahti kirjoitti...

Kiitos myös Iittalan suuntaan!
Iskä