perjantai 8. lokakuuta 2010

Perjantain pikku puuhia :)

Aamulla, hieman seitsemän jälkeen Marju lähti käymään kaupassa pyörällä ja minä vuorostaan Joonaa lenkillä. Läheltä Kiviklubia nousi aurinko todella kauniisti. Vaikka otin kuvan ilman salamaa (minkä takia myös hieman epätarkka) värit eivät tässä ihan pääse oikeuksiinsa. Todella kauniin punainen auringonnousu oli.




Lenkin jälkeen jatkui 'tuunaus' projekti. TV-taso ehti jo eilen saada ensimmäisen lakkakerroksen pintaansa, ja tässä kuvassa on toinen kerros juuri levitetty. Kuten tarkkaavainen lukija huomaa, niin pinta on vielä aikalailla märkä. Täytyy myöntää, että melkolailla hyvä tuli. Huomenna vielä, ennenkuin telkku nostetaan päälle, niin jotain pientä 'paikkausta' tehdään joihinkin paikkoihin, muttei mitään isompia tarvitse enään tehdä.



Vanhassa, siis edellisessä asunnossa parvekkeella 'asustaneet' mansikat ovat ihmeellisiä. Vieläkin, vaikka pakkasta on ollut yli aste parhaimmillaan, niin jatkaa kukkimistaan ja yksi raakilekin siellä näyttää olevan... taitaa toki raakileeksi jäädäkin ;) ensikesänä saa sitten pistellä suihinsa =)

*******

Jutut jatkuu, joten kannattaa kurkistella...

1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Klo 23.48, perjantaina kurkistelin.
Iskä