tiistai 12. lokakuuta 2010

Ossin kanssa reissussa...

Aamulla, kun heräsimme huomattiin, että talvi alkaa tulla myös Länsi-Uudellemaalle, Karjalohjalle. Lämpötila nipinnaukin plussan puolella ja tienpinta jäinen, joten suuntasimme Ossin kanssa kohti Salon kaupunkia. Ajatuksena vaihtaa auton renkaat nastarenkaisiin. Salon Rengas toteutti toiveemme edullisesti ja todella nopeasti. En edes ehtinyt kameran kanssa ottaa kuvaa siitä 'toimenpiteestä' ;) Renkaiden vaihtoon menimme suoraan, ilman ajanvarausta ja jonoa ei ollut. Matkaa pääsimme jatkamaan noin 10 minuutin kuluttua.

*******

Sen jälkeen suuntasimme kohti Salon uimahallia. Uimahalli remontoitu täysin noin vuosi sitten ja puitteet todella hienot. Samaan aikaan kanssamme oli myös pari koululaisryhmää uimassa, mutta tilat isot ja valvonta pelaa, joten heidän olemassaolostaan ei tiennyt juuri muutoin kuin pesutiloissa :)


Kuten kaikki tietää, niin liikunnan jälkeen tulee nälkä. Suuntasimme siis Salon kauppakeskus Plazaan, josta löysimme Rosson. Saimme Bonukset samaan hintaan. Ossi söi Grillimestarin porsasta, ranskalaisilla, kauden kasviksilla sekä bearnisekastikkeella ja itselläni oli Naudan ulkofileepihvi ranskalaisilla ja kauden kasviksilla, ilman kastikkeita allergioiden vuoksi.Salosta lähdettyämme oltiinkin kohta Tammisaaressa. Ihana merenrantakaupunki! Täytyy myöntää, että kesällä tekemämme vierailu on ollut huomattavasti lämpöisempi.Tammisaaressa ollessa huomattiin, että päivän BONUS vielä puuttuu, joten laitoin navigaattoriin osoitteeksi Sommarö -> joten sinne siis ... Tässä ollaan lauttarannassa, lautta juuri saapumassa ja jonoa jonkin verran, mutta mahduttiin kaikki ihan hyvin mukaan.Lautalla ollessa (vaikka oli vain muutaman minuutin matka) otin kuvan Sommaröön lauttarantaa kohti... väkeä sieltäkin päin tulossa ihan mukavasti.
Sommarönrannassa käytiin ihmettelemässä luonnon kauneutta...Matkalla nähtiin myös hevosia, ihan laumaksi asti. En huomannut laskea, montako hevosta oli, mutta kuvasta ei puutu kuin muutama...
Pikkuhiljaa väki alkaa laittaa veneitään talviteloilleen, mutta osa pitää näemmä veneitään siihen asti vesissä, kunnes jäät tulee...
Jonkun pienen pistotien varressa odotti näin kaunis näky...Jutut jatkuu... tällä reissulla käytiin myös Raaseporin linnanraunioilla lähellä Snappertunan kylää. Sieltäkin on kuvamateriaalia tulossa, joten kannattaa kurkistella tutkalle :)


2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Sun pitäis alkaa pitää telkkarissa semmosta matkailuohjelmaa, niin kivasti osaat matkoistasi kertoa!
kiitos!
Terkut myös Osiille :)
tuksu-äiti

Ahti kirjoitti...

Olen se minäkin vielä hereillä! Kiva oli juttusi! Terkut!
Iskä