lauantai 9. tammikuuta 2010

Uusia "asukkeja" ja siivousta... ;)

Lauantai - ja siivouspäivä ;) Niinhän sitä luulisi. Ihan ensimmäiseksi aamusella kyllä Marju kantoi matot ulos, kun kannattaahan nämä etelän pakkaskelit hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.
Sen jälkeen meidän "lintuhäkit" saivat uudet asukit. Allergisille ja astmaattisille tiedoksi, että nämä ovat "ulkoruokinnassa", eivätkä myöskään pölise ollenkaan. Ovat täysin rakkaani - Marjun käsialaa! Kuinka onnellinen olenkaan, että minulla on noin mahdottoman taitava vaimo! Kiitokset Marju Sinulle siitä!
Ensimmäisestä kuvasta näkee tämän "pesäasetelman" tässä keittiön ikkunan tuntumassa.



Toki näihin "karvattomiin" ja höyhenettömiin lintuihin (*kele... ei voi edes enään ketään höyhentääkään!) täytyy myös tutustua hieman tarkemmin.



Tipu numero 1 aamiaisella...


... ja tipu numero 2 juomassa vettä aamiaisen jälkeen...



Sitten ihan oikeisiin "karvallisiin olentoihin". Meidän ystävämme Joona herätti jälleen aamulla klo 6 (ei olisi edes tarvinnut tarkistaa kellosta, mutta satuimpahan katsastamaan...)
Joona ei ole ollenkaan "siivousmiehiä" vaan inhoaa yli kaiken, koko siivousoperaatiota. Tänään osoittanut sen hyvin tehokkaasti koko päivän. Nyt iltasesta, kun rauhottui, niin Joonakin rauhottui sohvalle, Marjun viereen. Kun kävin hakemassa kameran, niin toki sitä isännälle pitää vielä inhottavasti "mulkaista", että mitäs siinä oikein kuvaat. (Kun lähdin hakemaan kameraa, niin Joona oli pienellä kerällä, kuono maton alla, vain silmät juuri ja juuri näkyi ;) )
Jutut jatkuu. Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet =)



1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

LOISTAVAA Marju!
Hienot jutut olet tehnyt. Taitoa riittää!
Mukavaa lepopäivän jatkoa sinne!
äite-aa-noppi