lauantai 30. tammikuuta 2010

Perjantai - shoppailukierros ;)

Aamunaisten jälkeen Joonalla ei vielä ollut minkäänlaista käsitystä perjantain kulusta. Piti ihan ensimmäiseksi ottaa nokoset ja unelmoida tyttökavereista - pää tyynyllä, ja tassut ristissä =) -
Hieman puolen päivän jälkeen Joona alkoi aavistella, että jotakin on nyt suunnitteilla. Itse olin tällä hetkellä toisaalla, mutta Onneksi Marju ja kamera olivat kotosalla ja saivat tunnelmat tallennettua.


Tosiasiassa meidän patjat, melkein 7 vuotta vanhat, alkoivat vetää viimeisiään, joten päätimme jo alkukuusta, että ostamme uudet. Isi-Ahti-Waari lupautui peräkärryn kanssa avuksi, kun julkisilla kulkuvälineillä on patjoja hivenen hankala kuljetella.

KIITOS ISILLE AVUSTA!!!

Patjat saatu jo tehtaan muoveista paikoilleen, petauspatja vielä näyttää olevan muoveissa tuolla taka-alalla.Tässä myös petauspatja paikoillaan. Jokin roska sattunut tuohon linssin oikeaan yläkulmaan, mutta sekin (siis roska) on nyt puhdistettu ja poistettu.

Patjat ostettiin Sotkasta. Todella hyvä tammi-ale, josta nämä saimme todella edullisesti!


Myös takuu on sellainen, että uskoisin näiden kestävän hiukan pidempään, kuin tulevaan kesään.


Samalla reissulla kävimme myös Jyskissä, jossa oli niskatyynyt tarjouksessa. Nyt yhden erittäin hyvin nukutun yön jälkeen täytyy myöntää, että olivat todella hyvä ostos. Pitkästä aikaa, ei ole selkä, eikä niskat jumissa aamulla herätessä! Tyynyt olivat todella edulliset, vain 7,5 euroa kappaleelta. Kahdelle tyynylle ei todellakaan tullut paljoa hintaa.Täytyy myöntää, että muutoinkin tuo reissu sujui todella sutjakkaasti. Aloitimme kierroksen viikonlopun ruokaostoksilta Tiiriön Prismasta, sen jälkeen Jyskiin ja lopuksi patjat kyytiin ja takaisin kotiin.

Joona oli ihan täpinöissään, kun tultiin takaisin kotiin, vaikkei pitkään mennytkään. Täytynee tunnustaa, että kyllä hyvät patjat ja tyynyt takaa hyvät unet. Unen laatu parani huomattavasti!

Jutut jatkuu, joten kurki... ;)

2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Kiitos kiitoksista! Ja kiitos kyytipalkasta! Antoi kivasti "energiaa" kotiremontin jatkamiseen!
Terveiset koko perheelle!
Iskappijajoonanvaari

tuksu kirjoitti...

Hyvä kun saitte patjatja tyynyt. Kuten sanoit, hyvä vuode on aika tärkeä asia, varsinkin, kun selän kanssa on ongelmaa.
Hyvät ostokset teittekin.
ELÄKÖÖT JYKS ja Sotka, vaikkei sieltä paljon taida bonuksia enää herua...
äite-aa-noppi