maanantai 4. tammikuuta 2010

Maanantai - toimintaa täynnä

Joona yllätti eilen iltasella meidät täysin. Tietää kyllä, ettei sänkyyn saa tulla. Mulla oli ollut takana huono yö, joten huomion antaminen oli jäänyt vähemmälle. Iltalenkin jälkeen Joona päätti otta huomiota - keinolla millä hyvänsä - . Hyppäsi sängylle ja ihan ensimmäiseksi "pesi" Marjun naaman...
Sen jälkeen oli aika ottaa hieman rauhallisemmin ja nauttia saamastaan huomiosta =) Marjulla KERRANKIN lämmin tyyny ;)
Sitten tähän päivään. Mulla oli kaupunkiin asiaa, ja Marju halusi lähteä mukaan. Tottahan toki se sopii. Aamulla lähdimme linja-autolla ja kotoa lähdettiin jo hieman ennen klo 9. Kuva otettu juuri lähtiessämme - Joona ei ole ihan samaa mieltä meidän lähdöstämme! Tyytyväisenä oli kuitenkin ovella vastassa, kun tultiin takaisin. Oli odottanut kiltisti, eikä mitään "pahuuksia" ollut saanut aikaan. Tuosta kuonokopasta ei tykkää ollenkaan, mutta aina on yhtä iloinen, kun sen ottaa kotiin tullessaan pois.
Hämeenlinnassa piti välillä käydä "kättelemässä Otto." kun käteisvarat meinasivat muutoin tyrehtyä täysin kokonaan. Ihmettelimme Marjun kanssa, että nuorisoko siellä pelleilee meidään kustannuksella, kun kuului vain "huhuu...huhuuuuu..." Hetkeä ennen automaatille pääsyä huomasin erään kaupan sisäänkäynnin yläpuolella tämän pulun. Siinä "syyllinen" ... heh... Kerrankin "vanhakin" meni vipuun =)
Huomenna uudet touhut ja uudet jutut, joten käy kurkistelemassa :)


1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Olipas täyskymppi tuo pulukuva!
Terveisin Isk-appi