sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Siivous- ja muitakin kuvia...

Viikolla, kun siivottiin, en nyt muista päivää, eikä sillä ole mitään merkitystä tämän asian suhteen. Marju oli aloittelemassa imurointia, ja Joona ihmettelee kovasti, tuota tohinaa ja ääntä, mikä imurista lähtee. Yritti "pyydystää" tuota imurin suulaketta, mutta kun Marju vei sitä hieman lähemmäksi Joonaa, niin siinä vaiheessa tuli meidän "huligaanille" kiirus, äkkiä sängyn alle turvaan =) Varsinainen "peto" tuo meidän koiruus... (Tainnut tulla isäntäänsä, kun suuttuu, niin sitä ei pelkää kukaan ;) )Tänään aamusella Marju kiersi kameran kanssa kotiamme, sekä parveketta. Marjun Erja-sisko on laittanut vaikka mitä kivaa postissa tuleen, tässä eräs koriste.

Tässä on toinen koriste...


Sitten parvekkeen puolella onkin tapahtunut sitten viime kuvausten... Petuniat Marju siirsi laatikoista ruukkuihin, eivätkä ainakaan pahkseen siitä laittaneet... rehottavat kahta enemmän...
Kuten myös Orvokki, joka on ollut samassa ruukussa alusta alkaen.
Petunioista vielä vähän lähikuvaaa...
Lumihiutale kukkii myös todella kauniisti.

Petunioista vielä kolmaskin kuva... kuvien siirtovaiheessa allekirjoittaneelle tuli jokin virransiirtohäiriö, jonka takia kuvat ovat hieman erillään ja sekaisin toisistaan.Myös Karpaattienkello kukkii todella nätisti. Luulimme ensin, ettei tämä kukka ehdi kukkia ollenkaan tälle kesälle, mutta onneksemme olimme sen suhteen väärässä. Todella kauniit, siniset (sanoisinko Marjun siniset) kukat :)


Myös mansikka voi hyvin. Monia marjoja jo olemme saaneet pistellä suuhunkin, ja uusia kukkia "pukkaa" yhä edelleen...Kuten myös uusia marjoja, mansikoita. Ovat muuten todella makeita =)


Viimeinen kuva on hyvä lopetus tälle päivitykselle. Joona tyytyväisenä sängyn alla, Erjalta tuliaisena tulleen hiirulaisen vieressä nukkumassa. Sängyn alla on mukavan vilpoista nukkua ja hiirulainen purasee, jos jokin yrittää tulla "termiitin" unia häiriin!


Jutut jatkuu, joten käyhän kurkkimassa =)1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Kauniit on kukat sielläkin.
ja hassu on koira. Kauniita ovat siniset kukat...oliko nuo yhdet tehty sukkahousuista? hienoja jokatapauksessa.
äite-aanoppi