tiistai 23. elokuuta 2011

Hämeenlinnassa...

Tänään oli yhteisen kaupunkireissun aika, ennenkuin alan huomisesta alkaen kulkeen päivittäin yksin tuota väliä. Ensin käytiin ihan keskikaupungilla hiukan asioilla, ja sen jälkeen Tiiriöön.

********
Ensimmäiseksi käytiin Hirvoxilta ostamassa silitysrauta, josta kuva myöhemmin tässä postauksessa. Seuraavaksi käveltiin Multasormeen... (myöhemmin siitäkin) ja lopuksi Prismaan. Prismassa vierähtikin mukavasti tovonen, taidettiin olla toista tuntia, ensin nautittiin teekupilliset Pressossa, jonka jälkeen jaksettiin hyvin kierrellä tekemässä ostokset. Harvoin, kun Prismassa autottomana käy, niin tuli ostettua sitten kerralla enemmän. Tässä odoteltiin jo kyytiä kotia kohti.
Multasormesta tarttui mukaan ihana kynttilälyhty takapihalle. Hintakin oli edullinen (5,95e)Hirvoxilta ostettiin silitysrauta. Myyjä ei tahtonut löytää tuolle millään hintaa, mutta vieressä oli lappu, Braun SI 2040 silitysrauta 39e. Koneelta ei tuota löytänyt millään, ja silitysraudassa oli tyyppimerkintä 3670, joten kyseessä vielä hieman parempi malli. Kun ei muuta hintaa löytynyt, eikä laatikkossa olevaa rautaa, niin myi tuon näytekappaleen hintaan 39,-. Todellisuudessa epäilen, että tuo ns. parempi malli on ehkies tuotakin kalliimpi, joten meillä oli oikein hyvä ostosreissu tällä kertaa :) Värikin oli ihan oikea ;)


Huomenna alkaa sitten arkinen aherrus. Linja-autolle pitää lähteä kävelemään jo ennen aamukuutta, koska ei aja tuo ensimmäinen auto tästä lähipysäkin ohi ollenkaan. Ehkä torstaina lähden jo sitten siihen seuraavaan autoon, joka menee hieman lähempää, ettei tarvi niin aikaisin lähteä liikenteeseen.
********
...jutut jatkuu...

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Hienoja ostoksia! Toivotaan parasta työkokeiluun! äiti

Anonyymi kirjoitti...

Onnea elämään!
Iskä
-----------
Yritin laittaa normaalin kommentin, niin tuli seuraava viesti:
Tärkeää: Lisää puhelin tiliisi.
Ilman puhelinnumeroa voit menettää tilisi käyttöoikeuden, jos unohdat salasanasi tai jos tilisi kaapataan.
....
Google käyttää puhelinnumeroa vain henkilöllisyytesi varmentamiseen. Sinulle ei koskaan lähetetä ei-toivottuja viestejä.
....

Outoa!