torstai 5. toukokuuta 2011

Tampereen reissu...

Eilen, keskiviikkona meillä oli suunniteltu reissu Tampereelle. Kiitos vielä kerran Isille kyydistä ja kaikesta avusta sekä kahden pään parturoinnista!
***
Kyyti oli juuri lähdössä, mutta Joona ei ollut meidän kanssa yhtä mieltä siitä, että mitä on tulossa! "Hittolainen, vielä kuvaatkin siinä, vaikka laitoit tuon inhottavan kopperon...!"





Plantagenista löytyi kukkia, kuten myös multaa pari säkillistä. Toki ruokakaupassa käytiin myös uudessa Lielahden Prismassa, joka osoittautuikin todella hyväksi kaupaksi.


Lielahden Prismasta löytyi myös päähankintamme, joka on ollut suunnitelmissa jo viime syksystä, kaasugrilli. Melkein 4 vuotta sitten, kun Kuusamosta muutimme kerrostaloon, luovuimme grillistä, koska kerrostalossa sille ei ole paikkaa, misssä sitä vois käyttää.
***
Kotiintultua lähtötilanne oli tässä... Futur Safir S Deluxe grilli, kahdella polttimella sekä sivukeittimellä. HintaKIN todella edullinen, vain 159 e. Muita grillejä katselin myös, kun tuota sivupoltinta ei välttämättä olisi tarvittu, mutta olisivat olleet sitten jonkin verran kalliimpia, vaikka olivatkin kahdella polttimella.




Illalla aloitettiin "palapelin" kokoaminen. Osia ei sinällään kauheasti ole, mutta ne täytyy saada laitettua paikoilleen oikeassa järjestyksessä :) Ohjekirjaa sai kieltämättä lukea, kuin "piru raamattua", jos jossakin kohtaa "oikaisi" niin seuraavassa vaiheessa joutui sitten hankaluuksiin.
***
Illalla päästiin tähän asti.




...aamulla jatkoin siitä, mihin illalla jäätiin. Marju lähti käymään pyörällä kaupassa heti, kun kello tuli 7, ja minä jatkoin illalla keskenjäänyttä projektia. 8.35 alkoi olla grilli kasassa.
***
Kuten kuvasta näkeekin, niin matalapainesäädin on vielä kokoamatta ja liittämättä, sen tein vasta kun sain grillin pihamaalle.



Tämä kuva on noin 10 minuuttia edellisen kuvan jälkeen otettu. "Käyttöönottopoltto" menossa kuvaa ottaessa. Tämän jälkeen vielä "korkkasin" grillin ihan oikeasti käyttöön... paistelin tämän päivän pihvit grillissä, potut keitettiin sisällä ja Marju teki maukkaan salaatin. Valitettavasti en hoksinut ottaa kuvaa ruoka-annoksesta :)


Täällä tohinat jatkuu...
***
Kipupolin lääkärikin soitteli eilispäivänä ja kertoi, että oikealla puolella on välilevyn pullistuma, joka mahdollisesti aiheuttaa oireet, joita mulla selkäni kanssa on. Nyt vain seurantalinja ja toivon, ettei enään kolmatta leikkausta tarvita! Jos leikkaus on tarpeen, niin sitten menen "puukotettavaksi". Aika näyttää, miten se asia tulee etenemään.

***

...kannattaa kurkistella tutkalle...

3 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Onnea Uudelle Grillille!!!
äiti

Ahti kirjoitti...

Hyvin onnistuit grillin kokoamisessa!
Iskä

Anonyymi kirjoitti...

oottako te asuneet kuusamossaki? Mie oon aina luullu,et taivalkoskella?