torstai 20. tammikuuta 2011

Touhukas Torstai...

Aamusella suuntasimme kohti Hämeenlinnaa ja keskussairaalaa... Marjun oikea käsi on kipuillut jo pidemmän aikaa, tätä leikkausaikaakin odoteltiin lähemmäs puoli vuotta. Mutta... kuten aina... Marju menee hymyssä suin kohti uusia seikkailuja :)

Tämä kuva on otettu hieman viiden jälkeen iltasella, kun tultiin hakemaan "potilasta" kotiin. Hoitajakin naureskellen varoitteli, että "Varo sitä paparazzia, kun menet ovesta ulos."

***
Hymy ei hyytynyt päivän aikana ollenkaan =)
Kun kotiin pääsimme, niin Joona osasi kyllä vaatia kaiken mahdollisen (ja mahdottoman!) huomion, mitä vain olla saattaa... lopulta parin "buranan" (=LUE: koiran herkkupalan) jälkeen sittten rauhoittui sängyn alle nukkumaan kaikessa rauhassa. Tällä hetkellä kuorsaa sohvalla ja välillä olkkarin pöydän alla. Marju on tarkassa valvonnassa kuitenkin KOKO AJAN!Illan rauhoittuessa kuvasin vielä sidoksen. Sitä ei saa pariin päivään aukasta, joten vasta lauantai-iltana, ennen kuin haavan saa kastella aukaisen sidoksen. Aika pieni sidos kuitenkin. Lauantaina / Sunnuntaina tulee sitten tarkempaa kuvaa, että onko koko käsi tempastu poikki asti, vai vain hiukan veitsellä tökkästy sopivaan kohtaan :)Kertomus siis jatkuu, joten kannattaa kurkistella...

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Toivotaan Marjun kädelle pikaista toipumista:) Kirpparikierros odottaa toteutumistaan :)
äiti-aa-noppi