perjantai 7. tammikuuta 2011

Tammikuun 7. eräällä taas aika wanheta vuodella ;)

Syntymäpäivän aamu alkoi mulla aikaisin. Tällä kertaa ei valvottanut kipu! Viisas olisin, jos tietäisin, että mikä valvotti... nukkumaan olin menossa vähän ennen puolta kolmea, ja Joona näytti sohvalla nukkumisen mallia... toivottavasti en itse nukkunut myös peppu tyynyllä ja kärsä rutussa ;)

Marju yllätti HETI aamusta! Ylläristä kuvia tämän jälkeen, mutta pisti tämän miehen tiukille! En saanut koskea imuriin, enkä mopata lattioita. Täällä oli tänään Marju merkkinen siivouspalvelu :) KIITOS, RAKKAANI!!!...sitten itse ylläriin... Marju oli huolellisesti pakannut sen paperiin ja pahvilaatikkoon ( ei mihinkään hehtaarin kokoiseen ;) ) ja toi aamusella sänkyyn, kun muutaman tunnin yöunien jälkeen koitin pikkuhiljotellen aukasta silmiäni tähän päivään...

...lisänä tämä aivan ihana kortti! KIITOS!!! (tuosta nuortumisesta toki voidaan olla montaa mieltä, mutta makuasioista ei sovi kinastella :) )
Myös posti yllätti tänään... sain postin kautta kortin...
...KIITOS Minnalle Ikaalisiin!Päivällä käytiin kaupassa ja tuli Joonalle ostettua "herkkuluu". Päivän tuossa kanniskeli ympäri huushollia ja esitteli ylpeänä "saalistaan" ;) Nyt iltamassa sitten katseli tosi tarkasti, ettei kukaan vain vie hänen aarrettaan... ja samassa alkoi rouske kuulumaan :) Ompahan tuollakin vanhuksella jotain tekemistä ens yöksi =)
...jutut täällä jatkuu, joten...

2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Olipas kivat kekkerit! Hyvää illanjatkoa!
Lauantaina tapaamme!
Iskä, Äiskä ja Vilppu

tuksu kirjoitti...

Mukavat oli juhlat Maru siellä järjestänytkin :)
Mukavaa la-päivää! ja nähdään :)
tuksu