sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Saunan virtuaalikierros

Eli pukuhuoneeseen on laitettu lattiat täysin uusiksi. Myös lattialämmitys on laitettu (sitä ei aikaisemmin ollut.)Kaikki ovet ovat todella kauniita lasiovia, joissa on jonkinlainen käsittely, ettei läpi näy.Löylyhuoneeseen on tehty kaikki uusiksi. Paneloinnit katosta alaspäin, kuten myös lauteet ja valaistus on tehty uusiksi. Nuo led-valot selkänojassa valaisevat todella hyvin, vaikka näyttävät niin pieniltä lampuilta. Todella pimeän talven "varalle" lauteiden alta löytyy myös kaksi "perinteistä" lamppua.

Näkymää löylyhuoneen kaukaisimmasta "nurkasta" kohti käyttämäämme pesuhuonetta. Tästä kuvasta näkee myös, miten kiuas on sijoitettu. Kuvan oikeassa alalaidassa näkyy poikkilauta, niin se on suojaamassa, ettei vain kukaan kävele kiukaalle.
Ainoa, mitä ei remontissa uusittu, oli tämä hyvintoimiva kiuas. Toki kivet uusittiin, mutta mihinkä sitä hyvää toimivaa kiuasta olisi tarvinnut vaihtaa. Ihan järkevää toimintaa, mielestäni.


... vielä kuvaa pesuhuoneen katosta. Siellä noita led-valospotteja on 4 kappaletta ja hyvin antavat valoa. Paremmin siellä näkee itsensä puunata, kun ennen remonttia. Ensimmäisestä kuvasta näki tuon lattian, niin sitä samaa laattaa on koko saunan lattia. Tästä kuvasta näkee, että seinälaatta on taas hieman isompaa suorakulmion muotoista korkeakiiltoista valkoista laattaa. Sopivat todella hyvin yksiin.


Oli jälleen kerran lämmöt ja löylyt kohdillaan. Peruslämpöä juuri sopivasti, että myös kosteutta riittää löylyissä. Yleensä kuulee puhuttavan, että sähkösaunat olisi jotenkin automaattisesti huonoja, mutta kyllä riippuu siitä, ettei termostaattia ole käännetty liian isolle, ja ilmanvaihto toimii, niin silloin happea riittää ja löylyissä kosteutta.


Tänään kävimme naapurissa Äitienpäiväteellä ja -kakulla. Se onkin sitten jo toinen tarina.. Käy katsastamassa :)

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Hieno sauna!
äiti-aa-noppi