sunnuntai 30. elokuuta 2009

Vieraita ja yllätyksiä ;)

Tänään soitin veljelleni, Jukalle, jotka kertoivat olevansa tulossa käymään kylässä. Oli puhetta, että olisivat käyneet jo aikaisemminkin, mutta joskus tulee suunnitelmiin muutoksia, joten ajankohta siirtyi tälle iltapäivälle.
Ennen Jukan ja lasten tuloa kerroimme Joonalle, että vieraita on tulossa, mutta meidän "vanha herra" jatkoi tyytyväisenä uniaan sängyn alla, jossa on mukavan vilpoinen nukkua, koska makkarista on ikkuna auki. Vain tuo korva näkyy, kun toinen vetää sikeitä niin, että kuorsaus "raikaa" pitkin huushollia =)


Kun "vieraat" tulivat. Oli itse asian aika! REETTA on ollut aina hyvin paljon avuksi, apujaloiksi ja käsiksi minulle. Tästä palkinnoksi ja kannustukseksi jatkoa ajatellen ostimme Reettalle oman mukin, josta on mukava talvella pulkkamäen jälkeen nauttia kuumat kaakaot tai teet.
Tässä Reetta on vasta avaamassa pakettia, ja täytyy myöntää, että tämä yllätys säilyi täysin loppuun asti! Kiitos avusta ISI-JUKKA SEKÄ TUOMAS! Kysyin teiltä apua ja neuvoa, sekä sovin aikatauluja aikaisemmin. Kiva, että yllätys säilyi. Reetta oli todellakin yllättynyt pakettia aukastaessaan.

Tässä yllätyksen Onnellinen Omistaja! En muista, mitä Reetta sanoit ensimmäiseksi, kun mukin näit, mutta Juhon kommentin muistan. Juho sanoi: "Höh, mitä kummallista tuossa on?"



Tästä otettiin sitten selvää. Keitimme "teevedet" vedenkeittimessä, jotka kaadoimme mukiin.
TAIKOJA ON TAPAHTUNUT... Reettan kuva on tullut näkyviin!





Myös Jukka-isi kuvaa tätä taikaa...




Reetta on myös yhtä ihmeissään, kuten myös Juho. Juho miettii kovasti, miten tämä oikein on mahdollista. Siinäpä Juho, Sinulle miettimistä.
Iidaa vähän meinasi jännittää koiramme, Joona, joka kävi katsastamassa vessan ovella tulijat ja meni sen jälkeen takaisin nukkumaan sängyn alle. Makkariin (kuten kuvasta näkyy) on ovi kiinni. Joonasta kuului ääntä vasta kun ensimmäiset lapset Reetta ja Tuomas sekä Juho lähtivät autolle odottelemaan Jukka-isiä ja Iidaa.





Reetta vielä ihmettelee taikaa.





Seuraavaksi Reettalle tuli mieleen, miten muki tiskataan, yms. Miten kuva tulee näkyviin sekä kaikka muuta mahdollista. Osaan kysymyksistä osasin vastata, mutta osaan jouduin valitettavasti sanomaan, että vain tehtaalla tietävät vastauksen. Kuva on tehtaalla painatettu mukiin, jonka päälle on painettu vielä toinen kerros jotakin ainetta, joka on kylmässä tummaa, mutta lämmetessään muuttuu kirkkaaksi, joten sen alla olevassa kerroksessa oleva kuva näkyy.







Jukka-isi kysyi myös "pesuohjeet". Meinasin vastata, että:" 40 astetta hienopesulla, ilman linkousta (pussilakanaan käärittynä!) , kuivausrumpua ei suositella." =) Mutta vastasin kuitenkin: "Käsinpesua suositellaan, mutta kestää myös konepesun hätätilanteessa."




Ennen kuin Jukka lapsineen lähti jatkamaan matkaa, niin Reetta kävi vielä halaamassa ja kiittämässä palkinnostaan! Erittäin harvoin olen keneltäkään kuullut yhtä kaunista KIITOSTA, kuin Reettalta tänään. KIITOS, REETTA!!!


Täällä jutut jatkuu, joten kannattaa kurkkia tutkalle.
Kiitos myös Jukalle ja lapsille vierailusta. Oli mukava, kun kävitte ja meillä saa käydä useamminkin!
ERITYISKIITOS TUOMAKSELLE KUVIEN OTTAMISESTA! Olin itse tällä hetkellä, kuten kuvista näette, "muissa tehtävissä" , joten kuvaajaa tarvittiin. Kiitos TUOMAS, avustasi!

6 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

10 pistettä Jussille "mukiin menneistä" kuvista ja Tuomakselle blogiin laitetuista kuvista!
Terveisin Iskä

anja kirjoitti...

Kaunis muki ja onnellinen Reetta.Missäkäs tuollaisia valmistetaan?
Anja

Jussi ja Marju kirjoitti...

Tuo muki on tilattu Extrafilmiltä. Ifolor tekee myös mukeja kuvilla, mutta en tiedä, onko siellä noita "taikamukeja" tarjolla.

Ahti kirjoitti...

Anjalle tiedoksi: Reettoja valmistetaan ... (heh-heh), taidat kyllä tietää missä!
Terveisin Ahti

Jussi ja Marju kirjoitti...

Tarkennus vielä edelliseen Anjalle. Kuvat täytyy olla "omasta takaa" omassa digikamerassa. Tilaukselta tehtävän firman sivuilta saa siirrettyä kuvat ja näkemään mukin ulkoasun ennen painatusta.

janne oksa kirjoitti...

Hyvä idaea, Kiitos vinkistä... -janne- (..tuohonhan voi painattaa mitä vaan, mutta ifillä voi mennä kuppi nurin...:-))...)