sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Tiskikone uusiksi

Kirpparilta ostettu tiskikone sanoi yhteistyösopimuksensa irti torstaina. Alkoi kyllä pesemään ihan normaalisti, mutta kun olisi ollut huuhteluiden aika, niin jostain syystä ei enään ottanut vettä ollenkaan! Soitin huoltoon, ja sain ohjeet, että poistaa tulovesiletku kummastakin päästä
(ei siis minun päästä ;) vaan vesiliitännästä sekä koneesta).
Tein ohjeiden mukaan ja laitoin koneen uudestaan päälle. Esipesu meni läpi ilman ongelmia, mutta kun piti pesun käynnistyä, niin ei enään ottanut vettä!!
Siinä vaiheessa alko jo sen verran potuttaan, että päätettiin, ettei kannata konetta alkaa korjaamaan, vaan täytynee käydä ostamassa uusi.
Selattiin kuluneen viikon lehtiä ja keskiviikon Hämeen Sanomissa huomattiin, että Hirvox:illa on erittäin edullinen tarjous. Koneen hintaan sisältyi myös kuljetus sekä asennus. JOS jotain positiivista tästä hakee, niin ONNEKSI tiskikone sanoi sopimuksensa irti juuri kun Siemensin rekka oli Hirvox:in pihamaalla :) (maksuton mainos)
Eilen, lauantaina kävi sitten pari miestä tuomassa ja asentamassa koneen ja veivät samalla entisen mennessään, kuten myös uuden koneen pakkausmateriaalien roskat! Kun siirsivät vanhaa konetta paikoiltaan pois, selvisi, että todennäköinen vika olisi ollut särkynyt vesipumppu, joten korjaukselle olisi tullut hintaa vähintään saman verran, kuin uudelle koneelle.
Kuvassa taitaa olla ensimmäinen, ns. "käyttöönottopesu" menossa.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja tiskaus hetkiä :-)) -janne-

tuksu kirjoitti...

Juu, niitäpä!
äite