torstai 3. huhtikuuta 2008

Syylä saa kyytiä, ainakin vähän kerrallaan...

Marjulla oli tänään pitkään odotettu operaatioaika keskussairaalaan. Pitkään jalkapohjassa vaivannut syylä piti poistaa.


Ensimmäisessä kuvassa näkyy ns. lähtötilanne, ennenkuin mitään on tehty. Lääkäri totesi, että syylä on todella iso ja sellaisessa paikassa, ettei varmuudella onnistu, joten puudutusta ei annettu, vaan lääkäri alkoi pikkuhiljaa poistamaan kuollutta ihokudosta syylän ympäriltä. Toimenpiteen joutuu uusimaan useaan kertaan, mutta lääkärin mukaan sen pystyy jatkossa tekemään täällä paikallisessa terveyskeskuksessa.


Lääkäri työssään kyllä siitä pikkuhiljaa lähti aina vähän kerrallaan...


tilanne "väliajalla"...


Tässä lopullinen tilanne, ennen siteen laittoa päälle. Paljon on "patti" pienentynyt, ja kunnon "kraateri" saatu esille, mutta ei todellakaan vielä ole tämän syylän osalta "loppu käsillä". Vaatii vielä paljon pitkää pinnaa ja hermoja, ennenkuin tämä on selätetty.

Operaation jälkeen kävelimme "sairaalanmäen" alle Jukolan ostoskeskukseen ruokaostoksille ja samalla odottelemaan kyytiä. Isot kiitokset Innalanraitille :) "Sukutaksi" kävi noukkimassa meidät pienen odottelun jälkeen. Tästä kuvasta näkee hyvin, mitkä on Marjun ensitunnelmat, kun syylästä ei päässytkään kerralla eroon.

ja jutut jatkuu...


2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Jaa-a, sanoo wanha hoitaja.... noinkohan hoituu... katsotaan sanoo lääkäri....ja se wanha hoitaja...
MUTTA: ihan en usko! Seurataan tilannettta!
mummeli-äiti-anoppi

Anonyymi kirjoitti...

Paranemista Marjulle !!! -janne-