perjantai 20. tammikuuta 2012

Tiskikone meni uusiksi...

Heinäkuussa 2008 ostettu Siemens sanoi yhteistyösopimuksen irti viime viikon torstaina. "Nilkuttaen" toimi sen verran, ettei tarvinnut käsin välillä tiskata. Joutui kuitenkin "hyppäämään yli" välihuuhtelun. Irrottelin koneen paikaltaan, että saadaan vietyä se samalla kierrätykseen, kun ostan uuden koneen.

Uuden koneen kävin jo maanantaina varaamassa. Gigantista löytyi edullisesti. Katsoin valmistajan sivuilta sen verran, että valmistajan suositushinta on yli 700e tälle koneelle... oli kuitenkin tarjouksessa ja sain koneen hintaan 399e :) Joskus sattuu "vahinko" ja on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kone siis Bosch: in mallistosta tyyppiä SMU50M62SK

********
Kiitos Isi kyyti ja kuljetusavusta!Viikon viimeistä työpäivää viedään... tiedossa viikonlopun hengähdystauko. Jutut kuitenkin jatkuu, joten kannattaa kurkistella ;)

********

Sinulle, Anonyymi, joka olit kommentoinut asiattomuuksia. Yrityksesi meni mönkään, mieltäni en pahoittanut, eikä kommenttisi liittynyt millään tavalla kyseiseen päivitykseen! Jos edes huomasit, niin poistin asiattoman kommenttisi, kuten kaikki muutkin asiattomat kommentit. Asiattomat kommentit poistan aina!

2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Eipä kestä kiittää! Toivottavasti tämä kestää kauemmin kuin esellinen!

tuksu kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinne!
äiti-aa-noppi