lauantai 19. marraskuuta 2011

Pitkästä aikaa...

Päivitystä tulee syyslomasta lähtien, joka oli jo muutama viikko sitten... nuorisolla todennäköisesti ajanpuute iskeny syyslomalla, kun on pitänyt sotkea tienviittoja...




...syyslomalla piipahdin myös Karjalohjalla. Ossin ystävällä on mökki Sammatissa. Saimme kutsun saunaan, joten tietysti vastasimme kutsuun myöntävästi. Hienolla paikalla, pienen järven rannalla aivan ihana mökki. Saunassa tarkeni hyvin, mutta myöhäisestä syksystä johtuen en käynyt enään uimassa.




Ainoa "tiukka paikka" oli poislähtiessä, vaikka rinne ruohikkoinen, niin ei meinattu päästä lähtemään mitenkään. Maa savinen, joten pitkien sateiden jälkeen maa oli todella liukas! Reilun puolentunnin uurastuksen tuloksena saatiin auto liikkeelle ja päästiin mäki ylös.



Marju kokeili ihan uutta. Hankittiin sinelli.fi:stä kutistemuovia sekä magneetteja. Tässä vaiheessa vielä maalausvaihe menossa. A4-kokoisesta tulee sopivan kokoinen jääkaappimagneetti. Muovi kutistuu 175-asteisessa uunissa noin 1/6 osaan alkuperäisestä.



Kutistuessaan myös värit voimistuvat ja pienet epätasaisuudet tasottuu... magneetti vain kuumaliiman avulla toiselle puolelle kiinni ja ihania jääkaappimagneetteja syntyy...



Tuoreimmat kuvat ovatkin sitten kuluneelta viikolta. Marjua on pitkään vaivanneet kivuliaat ja suurentuneet kilpirauhaset. Kävi syksyllä lääkärissä ja ohutneulanäytekin otettiin. Näyte oli jollainlailla epäselvä, joten lääkäri päätti, että leikkaushoito on ainoa oikea. Tiistai-aamuna noin klo 7 osastolla 4A oli hymyileväinen potilas... :)




...kuva samasta potilaasta noin klo 14.15. Marju oli vain hetkeä aiemmin tuotu heräämöstä osastolle. Siitä huolimatta virkeä ja hyväntuulinen. Kumpikin kilpirauhanen poistettiin leikkauksessa.





Haava on pitkä, mutta todella siisti. Tikit ovat itsestään sulavia, joten tikkien poistoa ei tarvitse.


...täällä tohina jatkuu... tällä hetkellä kauraleipätaikinan juuri möhimässä, joten kohta pääsee leipomaan, sitä ennen kuitenkin tiedossa aamulenkki koiruuden kanssa :)

1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Hyvää viikonlopun loppua!
Iskä