tiistai 5. huhtikuuta 2011

Tampereen "mielenterveys" -reissu

Eilispäivänä poikkesin ex-naapurin luona muutoin vain morjestamassa. Vein samalla Liisalle lohipaloja katkarapu-hyytelössä.. hyvin maistui :)
Tänään oli tiedossa touhukkaampi päivä. Tiedettiin, että lähdetään Tampereelle päiväksi. Heräsin aamusella riittävän aikaisin, että ehti takan lämmittää ennen reissuun lähtöä, edellisen kerran takkaa lämmitettiin maanantai-aamuna, joten vuorokausi ollaan menty yhdellä lämmityksellä :) Kovimmilla pakkasilla lämmitettiin takkaa aamuin illoin, mutta nyt riittää kerran vuorokaudessa =)
******
Joona vahti aamusella, kun sytyttelin takkaa niin pitkään, että näki, että tuli syttyi... sen jälkeen oli sitten mukava oikasta "omalle" sohvalle, tassut taivasta kohden :)


Bauhaus:sta löytyi paljon mukavaa tavaraa... ulostulon vieressä oli hauska kyltti... aloin vain miettimään, että mihinkähän he "asiakkaita" lastaavat =)


Bauhaussin jälkeen käytiin Plantagenissä...

.... ja äkkiä ulos, ettei enään tule heräteostoksia ;)
Plantagenin jälkeen päätimme mennä Lahdesjärven ABC:lle syömään... Olen itse käynyt todella monella ABC:llä syömässä, mutta tämä ABC oli ensimmäinen, jossa monet allergiani otettiin ERITTÄIN hyvin huomioon! Hyvänä esimerkkinä mm. maustevoi, jonka kokki oli tehnyt huomioiden allergiani, eikä siinä ollut mitään sellaista, mitä EN olisi voinut syödä. Aina aiemmin ollaan vain tuotu tavallista voita, kun ei maustevoi käy. Tällä kertaa maustevoi tehtiin sen mukaan, mikä ASIAKKAALLE sopii! Kokki sai siitä Kiitokset kädestä pitäen! (Kuten koko paikka erittäin hyvästä palvelusta!) Suosittelen paikkaa, mikäli satutte kulkemaan Tampereen lähistöllä.

Seuraavaksi suuntasimme Ikeaan... sieltä löytyikin paljon kaikenlaista hyödyllistä, mm. salaattilinko, jota ollaaan jo pitkän aikaa suunniteltu ostavamme, samoin lihanuija, vanha kun alkaa olla jo tiensä päässä...Takaisin tullessa oli terhakka koiruus viereisessä autossa... ikkunat raollaan, ettei tule liian kuuma, mutta todella suloinen tapaus =)Lisäksi Bauhaussin jälkeen Kauppakeskus Veskassa oli Verkkokauppa.com: in liike, sieltä löytyi Marjulle uusi luuri, hintaan 59,90. Sanoin Marjulle siinä vaiheessa, että hinta on kohtuullinen, väri Marjulle sopiva ja Marju kun puhelimesta piti, että laitahan se siihen ostoskärryyn :) Hetkisen päästä sitten vaihdetaan SIM-korttin vanhasta puhelimesta uuteen, joten numero säilyy samana, mutta akku toivottavasti kestää huomattavasti paremmin, kuin vanhassa puhelimessa =)
Askelmittari oli mukana koko päivän. Täytyy myöntää, että kiitettävästi tuli askelia päivän aikana otettua... mutta täytyy myös tunnustaa, että selässään sen tuntee kyllä samantien!

******

... jutut jatkuu, joten kannattaa kurkistella... :)


1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Kiitos vaan ittellenne!
Kiva päivä meilläkin!
Iskappi