lauantai 7. elokuuta 2010

Kaupunkireissu :)

Perjantai-aamusta lähdimme käymään Hämeenlinnassa asioilla. Tärkein asia oli käydä allekirjoittamassa vuokrasopimus Hämeenlinnan Asunnot OY:llä ja sen jälkeen viedä sopimuksesta kopio Kelalle asumistukea varten. Ollaan 3 vuotta etsitty rivitaloasuntoa, yli puoli vuotta sitä jonotettu ja nyt sitten vihdoin asunto löytyi. Muutto edessä syyskuun vaihteessa :)
Joona ilmaisi hyvin selvästi mitä ajattelee meidän kaupunkireissustamme ;)
S-marketin parkkipaikalla oli lintu "aamupalalla"

Tuollaistakaan firmaa en muista aiemmin nähneeni...Kaupungissa oltiin ajoissa. Noin 8.20 rautatieasemalla, josta sitten käveltiin torille ihastelemaan kaunista päivää. Viereisessä pöydässä oli kovasti kiirusta tuolla pikkulinnulla. Niitä oli siellä paljon! Todella kesyjä vieläpä.

Meidän edessä olevassa pöydässä oli noin 5-6-vuotias tyttö isänsä kanssa pillimehulla. Tyttö on ainakin ottanut hellekesästä kaiken "irti". Ruskea, kuin kahvinpapu.

Kuten kerroinkin, niin muutto on tiedossa. Nykyään me asutaan kaapelitaloudessa, netti toimii saman antennipistokkeen kautta, kuin telkkarikin. Muutetaan kuitenkin antennitalouteen, joten digiboxi piti päivittää sopivaan, myös uusi modeemi tuli pari päivää sitten, että toimii puhelinpistokkeen kautta. Lisäksi uusittiin meidän stereot hieman pienempään ja nykyaikaisempaan mallliin. Philipsit oli edellisetkin, mutta nyt ostettiin tällainen "mikrostereosarja".

...jutut jatkuu, joten kannattaa pysytellä linjoilla :)

Ei kommentteja: